Posledná párty

Bibleja Bibleja, alebo aj Písmo Zjeté, je hlavnou knihou Svedkov Liehovových. V nej a vo víne je skrytá pravda. Tu zapísané sú slová, ktoré vyslovil Liehova skrz ústa netriezvych prorokov. Čítaj s hladinkou a porozumením. Starý zákonNový zákon ZemaVekis ExDoÚst Kniha Kráľov Sviatky Legendy, báje a povesti Cirkvi a ich učenie Posledná párty Liehžiša aj s jeho družinou radostne privítali v Poldecodámskej záhrade, kde už boli štamgasti a mali tam rezervačku pri veľkom stole. Liehžiš už vedel, že je to jeho posledná párty, a tak sa spýtal svojich alkoštolov: Čo si so mnou dáte ako kapurkovú?A všetci si dali s ním podľa svojho vierovyznania, iba Nedáš Iršajiotský si dal kolu. A on si nedal preto, lebo pri vedľajšom stole ho už čakalo 30 strieborných tequíl. Na to mu Liehžiš povedal: Nedáš, nealkom zrádzaš syna Vypáleného? A Zjetý Peter čo tam stál, povedal Liehžišovi: Ja ťa nikdy nezradím! Na čo on mu povedal: Skôr ako krčmár trikrát svetlom zabliká, ty ma trikrát zapiješ. Lebo Liehžiš vedel, že ešte v tú noc pôjdu pozrieť aj na Veľkopičnú párty, čo organizuje Pijak Poľsky. A tak nalieval, podával im, a hovoril: Odteraz už nebudem piť s vami až do dna keď vstanem z mŕtvych. A zaliezol na 3 dni do jaskyne, lebo tam bol chládok a príjemne. Uzdravenie nevládneho Ako Pivoter zaprel Liehžiša The post Posledná párty appeared first on liehovisti.sk.

prejsť na článok

Oldies párty

Po dlhšej pauze je tu znova vaša obľúbená oldies párty pre dospelých ? Preto neváhajte, vezmite priateľov a príďte sa aj vy zabaviť na túto skvelú akciu do Eiffelka. Rezervácie na 0944 595 999 The post Oldies párty appeared first on Eiffelko.

prejsť na článok

Gender Reveal Párty ?

Pred pár rokmi som ani ja nevedela, že taká párty existuje. Vymysleli ju ,, za veľkou mlákou,, ako sa ľudovo hovorí. Pre tých, ktorí v nadšení prežívajú obdobie čakanie bábätka svojich blízkych sa radi zúčastnia na takomto stretnutí. Zábavnou formou [] Th

prejsť na článok

Posledná narodeninová oslava v roku 2019

Posledná narodeninová oslava v roku 2019. Blahoželáme! Počas roka sme pre každého klienta zariadenia #hronov upiekli tortu a spoločne sme oslávili narodeniny. V tejto tradícii plánujeme pokračovať aj v roku 2020.

prejsť na článok

IBIZA PARTY 2023 3/3

Musíte byť prihlásení, aby ste mohli vstúpiť na túto stránku.Prosím Prihláste sa. Nie ste členom? Zaregistrujte sa Príspevok IBIZA PARTY 2023 3/3 je zobrazený ako prvý na Imperia-M.

prejsť na článok

IBIZA PARTY 2023 2/3

Musíte byť prihlásení, aby ste mohli vstúpiť na túto stránku.Prosím Prihláste sa. Nie ste členom? Zaregistrujte sa Príspevok IBIZA PARTY 2023 2/3 je zobrazený ako prvý na Imperia-M.

prejsť na článok