Portal Knights ďalšia kvalitná hra v early access

Netradičné akčné RPG odohrávajúce sa v otvorenom a fantastickom svete sandboxových ostrovov, ktoré sú vzájomne spojené starobylými portálmi. Vo svete, v pradávnej minulosti rozdrobenom na tisíce drobných častí, ktoré teraz plávajú oblohou každá vlastným smerom a ústrety vlastnej budúcnosti. Ostrovy sú obývané rozličnými bytosťami a predstavujú skutočne unikátne svety. Vaši hrdinovia sú tu potom od [] The post Portal Knights ďalšia kvalitná hra v early access appeared first on GameZona.sk.

prejsť na článok

Brawlout zaujímavá náhrada za Super Smash Bros

Novinka prináša súboje až pre štyroch hráčov on-line alebo na jednom PC. Zatiaľ ako Early Access, ale vyjde tiež na konzole. Prestalo vás Super Smash Bros baviť alebo naopak nemáte na čom túto kultovú sériu hrať? Novinka Brawlout by mohla pomôcť. Vychádza

prejsť na článok

Galactic Civilizations IV dnes vychádza aj s AlienGPT technológiou

Early Access verzia hry je vonku a obsahuje technológiu na generovanie vesmírnej civilizácie podľa vašich pokynov.

prejsť na článok

Video : Revival: Recolonization začne bojovať a kolonizovať v lete

4X stratégia v štýle Civilization sa bude odohrávať na post-apokalyptickej Zemi a autori ju prinesú v Early Access 28.júna.

prejsť na článok

Video : Ravenswatch predstavuje postavu potkaniara Franza

Má píšťalku a sleduje ho horda hlodavcov, presne ako osobu z povesti a známeho muzikálu. Pozrite sa, ako mu to ide v boji v roguelite akcii s pohľadom zhora. Hra je v Early Access na Steame.

prejsť na článok

Video : Occupy Mars: The Game má dátum svojej misie

Occupy Mars: The Game vás zavedie na Mars, ktorý máte skúmať a dobyť. Early Access verzia hry príde už 10. mája.

prejsť na článok