Porovnanie parametrov rizikového poistenia 2

Porovnanie parametrov rizikového poistenia 2 Príspevok Porovnanie parametrov rizikového poistenia 2 je zobrazený ako prvý na Jakub Prístupník.

prejsť na článok

V čom sú výhody úrazového a rizikového ŽP

Časy, keď ste si museli povinne v poistení šetriť, sa postupne stávajú minulosťou. Dnešné poisťovne ponúkajú samostatné úrazové a rizikové životné poistenia, kde si nemusíte šetriť so zbytočnými poplatkami.

prejsť na článok

Povinné zmluvné poistenie motorových vozidiel

Povinné zmluvné poistenie motorových vozidiel je osobitný druh poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla, ktorého uzavretie je zo zákona povinné pre každého motoristu. Cieľom poistenia je zabezpečenie prostriedkov na zaplate

prejsť na článok

INSIA Infomagazín o poistení /2021_01

Ako ušetriť na povinnom zmluvnom poistení PZP? Porovnanie PZP poistenia The post INSIA Infomagazín o poistení /2021_01 appeared first on autoklikpoistenie.sk.

prejsť na článok

AXA končí na Slovensku, čo bude s PZP

Poisťovňa AXA odchádza z nášho trhu. Neopúšťa iba Slovensko, ale aj Česko a Poľsko. AXU akvizovala konkurenčná poisťovňa UNIQA. Za cenu jednej miliardy eur tak UNIQA získala 5 miliónov nových klientov s 21 tisíc zamestnancami. Počet Slovákov, ktorí majú v

prejsť na článok

DD Step prechodné topánky - porovnanie modelov vo veľkostiach 19-25

Porovnanie jednotlivých modelov detských topánok DD Step - pri výbere sa už nestratíte.

prejsť na článok