Populárna bezolejová delička cesta CALYBRA je na rok 2024 kompletne prepracovaná

Delička je približne o 20 cm kratšia a 12 cm širšia, čo uľahčuje inštaláciu s preklápačom cesta alebo nasadenie do existujúcej linky na chlieb. Je stabilnejšia vďaka širším nohám, čo môže byť dôležité v prípade extra veľkých násypných lievikov (napríklad 280-300-500 kg). Detaily Calybry Podobne ako v prípade Calybra Express je teraz hydraulický systém úplne oddelený od oblasti, do ktorej sa môže dostať cesto a múka. To uľahčuje čistenie a zvyšuje životnosť mechanických komponentov. Chladiaci systém je umiestnený v tejto oddelenej oblasti, čo má za následok dlhší interval na čistenie filtrov. Všetky elektrické komponenty sú zmontované vo veľkom, ľahko prístupnom rozvádzači na zadnej strane stroja, napriek čomu je všetko voliteľné príslušenstvo dostupné, ako napríklad Memory Connect Pack. Prepracovalo sa srdce stroja: plastový bubon na preddelenie cesta. Vyrába sa iným spôsobom a je vyrobený z ešte tvrdšieho materiálu, čo umožňuje zmenšiť medzeru medzi bubnom a komponentmi z nehrdzavejúcej ocele o 60%. To má za následok väčšie vákuum, ktoré môže byť užitočné pre obzvlášť tvrdé cesto. V prípade tekutého cesta bude vo vnútri deličky podstatne menej zvyškov. Na toto riešenie sa čaká na patent, takže v budúcnosti pôjde o exkluzívny produkt firmy Artezen. A nakoniec, ovládací panel s dotykovou obrazovkou je väčší pre ľahšiu viditeľnosť a ovládanie. The post Populárna bezolejová delička cesta CALYBRA je na rok 2024 kompletne prepracovaná appeared first on Omega Bakery.

prejsť na článok

Predstavujeme Vám novú deličku CALYBRA EXPRESS

Volumetric Compact Divider Calybra Express kombinuje výhody bezolejového a dvojfázového deliaceho systému Calybra s kompaktnejším usporiadaním pre obchody s kvalitným chlebom a pekárne. Delička cesta je na kolieskach pre ľahkú mobilitu

prejsť na článok

Ešte lepší König Ceres 2.2

König Ceres 2.2 je najmodernejší delič cesta König Ceres 2.2 je najmodernejšia delička cesta, ktorá spĺňa najvyššie nároky z hľadiska výťažnosti cesta a šetrného zaobchádzania s najväčšou presnosťou. Zvlášt

prejsť na článok

Scania Cup 2024

Pozvánka na Scania Cup 2024 do Stockholmu Scania Cup 2024 sa uskutoční počas Veľkonočných sviatkov od piatka 29.3.2024 do pondelka 1.4.2024.

prejsť na článok

PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024

Informácia pre voliča Rozhodnutie o vyhlásení prezidentských volieb 2024 Kandidáti pre voľby prezidenta SR 2024 The post PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 appeared first on Obec Ovčie.

prejsť na článok