Ponuka práce Čašník/čašníčka na TPP

NÁPLŇ PRÁCE, PRÁVOMOCI A ZODPOVEDNOSTI ČAŠNÍKA – obsluha zákazníkov reštaurácie po zaučení, príprava teplých a studených nápojov, objednávky jedál, starostlivosť o prevádzku. ZAMESTNANECKÉ VÝHODY, BENEFITY – zabezpečená strava, priateľský a mladý kolektív, príjemné prostredie, tringelty, osobné ohodnotenie na základe výkonov VZDELANIE V ODBORE Gastronómia výhodou JAZYKOVÉ ZNALOSTI Slovenský jazyk, anglický jazyk alebo nemecký jazyk výhodou OSOBNOSTNÉ PREDPOKLADY A ZRUČNOSTI – zodpovednosť, príjemné vystupovanie, práca v kolektíve, komunikatívnosť, flexibilita, prax v obore výhodou UBYTOVANIE poskytujeme vybraným uchádzačom. V prípade pandemickej vlny a uzatvorenia prevádzky je u nás zamestanie ISTÉ pri zachovaní zmluvného platu. Mzdové ohodnotenie: 5€/hod plus odmeny a tringelty Možný nástup ihňeď. Kontaktujeme len vybraných uchádzačov. Životopis posielajte na ahkck The post Ponuka práce Čašník/čašníčka na TPP appeared first on Penzión Kachelman.

prejsť na článok

Ponuka práce v hoteloch v zahraničí

Náš portál Vám otvára dvere k novým pracovným príležitostiam v rámci hotelového segmentu. Vďaka našej špecializovanej kariérnej platforme máte môžnosť získať zaujímavé pracovné ponuky z hotelov a reštaurácií z celého sveta. Spolupracujeme s luxusnými hote

prejsť na článok

Kto tu nie je?

Vo vinárni zvoní telefón. Kým ho čašník zdvihne, pýta sa hosťov: - Ktorý pán tu dnes nie je?

prejsť na článok

Špecialita

V reštaurácii: - Našou špecialitou sú slimáky , vraví čašník hosťovi. - Viem, jeden ma obsluhoval!

prejsť na článok

Najrýchlejšie

Pán sa v reštaurácii pýta čašníka: - Pane, čo tu možno dostať najrýchlejšie? A čašník odpovedá: - Po papuli!

prejsť na článok

Chýbajúce peniaze

Príde malý chlapec do baru a čašník sa ho pýta: - Čo si dáš? - Dve deci bieleho... - A čo takto džús, ten by ti nestačil? - Stačil, ale na džús mi chýba 30 centov!

prejsť na článok