Ponuka prác

Ponúkame montážné práce a služby: Naši kvalifikovaní zamestnanci Vám položia podlahovú krytinu kdekoľvek v rámci mesta Košíc a východného Slovenska. Všetko môžete nechať tak, ako to je. Poradíme si aj so sťahovaním nábytku, dokonca aj so starou pôvodnou podlahou, ktorú odstraníme a povrch si podľa potreby upravíme. Spoľahnúť sa môžete na profesionálny prístup a kvalitne odvedenú [] Príspevok Ponuka prác zobrazený najskôr Pokládka kobercov a podláh Košice a okolie.

prejsť na článok

Zabezpečenie odstávkových prác v závode ExxonMobil Rotterdam v Holandsku

Vybraný projekt 05 Príspevok Zabezpečenie odstávkových prác v závode ExxonMobil Rotterdam v Holandsku zobrazený najskôr Rohrer Impera.

prejsť na článok

Zabezpečenie odstávkových prác v závode Phillips 66 Humber v Anglicku

Vybraný projekt 05 Príspevok Zabezpečenie odstávkových prác v závode Phillips 66 Humber v Anglicku zobrazený najskôr Rohrer Impera.

prejsť na článok

Zabezpečenie odstávkových prác v závode SHELL Godorf v Nemecku

Vybraný projekt 03 Príspevok Zabezpečenie odstávkových prác v závode SHELL Godorf v Nemecku zobrazený najskôr Rohrer Impera.

prejsť na článok

OZNAM rekonštrukčné práce na MR od 11.8.2023

Z dôvodu rekonštrukčných prác a výmeny prístroja bude dočasne pozastavená prevádzka na pracovisku MR – magnetickej rezonancie, s platnosťou od 11.8.2023 predbežne do 14.9.2023. Objednávanie klientov bude zachované, termíny sa budú prideľovať podľa kapacít

prejsť na článok

Ponuka práce inštalatér, kúrenár

Spoločnosť ABSOL s.r.o. ponúka voľné pracovné miesta pre inštalatérov a kúrenárov. Požiadavky na zamestnanca Požadovaná zručnosť a znalosť inštalatérskych a kúrenárskych prác. Druh pracovného pomeru Plný úväzok, skrátený úväzok, živnosť. Mzdové podmienky

prejsť na článok