Poliklinika Tehelná je na predaj

Nové Mesto môže prísť o ďalšie zdravotnícke zariadenie. Po avizovanom odpredaji Železničnej nemocnice je na september naplánovaný odpredaj budovy zdravotníckeho zariadenia – Poliklinika Tehelná. Počet zdravotníckych zariadení v našej mestskej časti je až žalostne nízky. Preto obyvatelia s nevôľou prijali správu, že štát chystá odpredaj budovy Polikliniky Tehelná. MH Manažment (nástupnická organizácia Fondu národného majetku( postupuje v súlade so stratégiou a plánuje odpredať budovu polikliniky i príslušné pozemky. Štát sa zbavuje budovy aj príslušných pozemkov Súčasný majiteľ nie je prevádzkovateľom zdravotnej starostlivosti, ale len prenajímateľom priestorov pre zdravotníckej zariadenia. Obsadenosť priestorov je v súčasnosti približne 60 percent a na budúceho majiteľa prejdú práva a povinnosti vyplývajúce z existujúcich nájomných zmlúv. Po ich ukončení mu nevznikne povinnosť naďalej poskytovať zdravotné služby. Poliklinika Tehelná je v súčasnosti prenajatá asi na 60%. O budovu polikliniky neprejavili záujem Predávaná budova sa síce nachádza v atraktívnej lokalite, avšak budova sa nachádza v pomerne zlom stave. Vyžaduje si významné investície do rekonštrukcie. Urgentné sanácie by mali stáť približne 1  milión eur. Možno aj to je dôvod, prečo o ponuku na odkúpenie budovy neprejavilo záujem Ministerstvo zdravotníctva, Bratislavský samosprávny kraj, Mesto Bratislava ani Mestská časť Nové Mesto. Rozhodnutie o predaji padne v septembri Súťaž o nového majiteľa budovy je naplánovaná na letné mesiace. Záujemcovia budú mať práve počas prázdnin priestor získať všetky potrebné informácie, podklady a obhliadnuť si budovu. Predbežný termín ani predkladanie ponúk je druhá polovica septembra 2022. The post Poliklinika Tehelná je na predaj appeared first on Novomešťan.

prejsť na článok

Poliklinika

autori : Ing. arch. Peter Šoltész, Ing. arch. Kristína Kováčová Príspevok Poliklinika zobrazený najskôr Architekt Žillina.

prejsť na článok

PREDAJ MORIEK OD 8.10.2020

Predaj moriek od 8.10.2020 bude nasledovať po telefonickej ( 0907 320 710 ) dohode v pracovných dňoch od 7:00 do 14:30 !!!! LEN PREDAJ MORIEK !!!! NIE MORIAKOV !!!! Morky majú váhu od 7,50kg do 10kg CENA 2,50 kg živej váhy The post PREDAJ MORIEK OD 8.

prejsť na článok

JARNÝ PREDAJ MORIAKOV UKONČENÝ

Jarný predaj moriakov je ukončený. Nové naskladanie 1. dňového materiálu bude prebiehať 5 júla 2020 Nasledujúci predaj moriek a moriakov bude v auguste ako 6 týždňové na dochovanie. Neskor v období od 15 Októbra do 1 Novembra bude možný predaj moriek a m

prejsť na článok

Zmena cestovných poriadkov v MAD Piešťany od 20.02.2023

Linka 1 Spoj 2 posun času odchodu zo zastávky Kúpeľný Ostrov, Balnea Grand; +5 min. na 5:53 Spoj 7 posun času odchodu zo zastávky Poliklinika; -5 min. na 8:55 Linka 2 Spoj 10 posun času odchodu zo zastávky Autobusová stanica; +15 min. na 15:00 Spoj 13

prejsť na článok

PREDAJ PŠENICE A JAČMEŇA

Momentálne prebieha predaj pšenice a jačmeňa u nás na dvore. Viac informácii vám poskytne skladník na telefónom čísle +421 907 774 325 The post PREDAJ PŠENICE A JAČMEŇA appeared first on Poľnohospodárske družstvo v Smoleniciach.

prejsť na článok