Pokúsme sa zamyslieť nad týmito slovami

Pokora znamená dokázať prijať všetko čo život prinesie bez toho, aby v nás vznikol hnev alebo strach. Pre Vás Pre zobrazenie tohto článku, si musíte zakúpiť Predplatné pre čitateľov 1-mesiac, Predplatné pre čitateľov 3-mesiace, Predplatné pre čitateľov 6-mesiacov alebo Predplatné pre čitateľov 12-mesiacov.

prejsť na článok

ČO OVPLYVŇUJE NÁŠ SEX?

Niekedy je nálada na sex priamo ako stvorená a inokedy to jednoducho "nie je ono". Aké vplyvy na nás pôsobia, skúsili ste sa nad tým niekedy zamyslieť?

prejsť na článok

HUDBA pri SEXE

Medzi sexom a hudbou môžeme nájsť veľmi tesné väzby, stačí sa len zamyslieť. Niekto má rád pri sexe jemnú hudbu, niekto radšej možno niečo do rytmu :)

prejsť na článok

Pomáda na vlasy, vosk, gél a íl: poznáš rozdiel? (Časť I.)

Vieš aký je rozdiel medzi týmito stylingovými prípravkami a na čo sa presne hodia? Zisti to s nami!

prejsť na článok

Ktoré posteľné obliečky sú vhodné pre alergikov

Zvládanie alergií môže byť každodenný boj a nie je to žiadna zábava. Podstatnú časť nášho života trávime spánkom, a preto všetko, čo by na našich posteliach mohlo zhoršiť alergie, je problém, ktorý musíte riešiť. Jedným z prehliadaných vinníkov pokusov o

prejsť na článok

Jednoduchá hračka, ktorá dieťa zaujme skoro zázračne? Vyskúšajte prevliekačky!

So slovami navliekačky alebo prevliekačky ste sa už celkom iste stretli. Majú ich radi chlapci aj dievčatá, ktoré ich časom vymenia za korálky a náramky, ktoré si rady vyrábajú. Navliekanie a prevliekanie pomáha deťom so sústredením a tiež vtedy, keď potr

prejsť na článok