Pokoj, relax a luxus na dosah ruky

Na slovenskom trhu sa v poslednej dobe objavila novinka, ktorá rozširuje ponuku v oblasti netradične riešených domácich wellness zón. Jedná sa o exkluzívne vonkajšie sauny a komfortné kúpacie kade z kanadského cédra od rodinnej firmy Dundalk z Kanady. Na Slovensku je zastúpená spoločnosťou Techbro s.r.o. Moderné a dizajnové sauny z rady CUBE Na výrobu týchto exkluzívnych sáun sa používa kanadské cédrové drevo. Je zárukou komfortu a luxusu. Drevo má nádhernú balzamickú vôňu, výraznú kresbu a je hladké na dotyk. Ľahko sa ošetruje a navyše dobre pohlcuje a uvoľňuje vlhkosť. Kanadský céder je mechanicky stabilné drevo a nekrúti sa vplyvom tepla. Jeho ďalšou výhodou je aj odolnosť voči poveternostným vplyvom a drevokazným hubám. Vďaka čomu sauna nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu zvnútra ani zvonku. Táto odolnosť je daná vysokým obsahom prírodných olejov, ktoré získava z pôdy vo Vancouverskej oblasti v Kanade, kde strom rastie. Životnosť výrobkov z kanadského červeného cédru plne vystavených poveternostným podmienkam, je do 25 rokov bez impregnácie olejom. Pri pravidelnej údržbe olejom sa životnosť predlžuje. Sudová sauna a kúpacia kaďa Hrúbka dreva pri sudových saunách je 4 cm. To úplne postačuje pre zabezpečenie potrebnej izolácie a takisto pevnosti konštrukcie. Tvar suda takisto znižuje náklady na vykurovanie, pretože je potrebné vyhriať o 30% menší priestor, ale bez obmedzenia priestoru pre návštevníkov. K dispozícii sú aj moderné dizajnové sauny v prevedení „cube“. Ďalej altánky a prestrešenia pre vonkajšie vírivky, vonkajšie sprchové sudy a množstvo príslušenstva. Všetky produkty sú vyrobené z kvalitného kanadského cédra a budú skvostom a vhodným doplnkom akejkoľvek záhrady alebo wellness centra. The post Pokoj, relax a luxus na dosah ruky appeared first on Kanadské cédrové sauny.

prejsť na článok

FINANCIE NA DOSAH

7. 9. 2023 FINANCIE NA DOSAH Ak vás odmietajú banky alebo nebankové spoločnosti a neviete, čo so svojou situáciou robiť, u nás st

prejsť na článok

Daj mi pokoj

Ahoj láska, prajem ti šťastný a veselý nový rok a dúfam, že mi v ňom dáš konečne pokoj!

prejsť na článok

Daj pokoj

Pýta sa chlapček svojej mamičky - blondínky: - Mami, čo je to mozog? - Daj mi pokoj s hlúpymi otázkami, ja mám v hlave úplne iné veci!

prejsť na článok

Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Zasadený do prostredia pohoria Hajar a Indického oceánu na zlatavej pláži ponúka tento hotelový rezort luxus očakávaný od 5 hviezdičkového ubytovania. Všetkých 218 priestranných izieb je vybavených luxusnou kúpeľňou, balkónom, DVD prehrávačom, telefónom a

prejsť na článok

Zmrznuté ruky

Stretnú sa dvaja policajti. Jeden si šúcha zmrznuté ruky a druhý sa ho pýta: - A prečo si nedáš ruky do vrecka? - Nemôžem, mám tam rukavice.

prejsť na článok