PODPIS MEMORANDA

Prezidentka FIJET SLOVAKIA Ľudmila Novacká a Boris Rizman, výkonný riaditeľ Spolku lokálnych televízií Slovenska LOToS, podpísali Memorandum o spolupráci. Signatári tohto Memoranda o spolupráci a partnerstve (ďalej len „Memorandum“) prejavili záujem vzájomne podporovať aktivity, ktorých cieľom je vytváranie prostredia na prepájanie a aktívnu spoluprácu v oblasti medializácie cestovného ruchu a rozvoja projektových aktivít. Signatári majú súčasne záujem prispievať k zvyšovaniu kvality informácií o cestovnom ruchu. Predmetom tohto memoranda je vymedzenie oblastí vzájomnej spolupráce a rozsahu jednotlivých činností za účelom dosiahnutia a naplnenia spoločného cieľa. FIJET Slovakia je občianske združenie, ktoré je členom svetovej federácie novinárov a autorov píšucich o cestovnom ruchu FIJET . FIJET Slovakia pôsobí v masmediálnej komunikácii. Jej členovia kvalifikovane komentujú a investigatívne objavujú dôležité skutočnosti v cestovnom ruchu. Cieľom FIJET SLOVAKIA je maximálne podporovať komunikáciu s verejnosťou a spoluprácu s printovými, elektronickými a a audiovizuálnymi médiami. FIJET SLOVAKIA organizuje odborné podujatia, novinárske press-tripy, študijné cesty, letné akadémie, konferencie a workshopy. FIJET Slovakia sa snaží presadzovať partnerstvo na úrovni štátnej správy, samosprávy a verejného sektoru. Viac na https://www.fijetslovakia.sk/ The post PODPIS MEMORANDA appeared first on LOToS.

prejsť na článok

Účty v internetových bankách zadarmo (prehľad)

Autor: administrator Na slovenskom trhu si postupne budujú svoje miesto aj internetové banky. V súčasnosti sú tri ZUNO, mBank a Fio banka. V nedávnom článku sme sa venovali porovnaniu hypotekárnych bánk. Mohli ste si prečítať ako v každej z nich získať ú

prejsť na článok

Čo zažijete pri rozlúčke so slobodou?

No predsa neskutočný adrenalín a obrovské prekvapenie. Nie je nad to ako keď vášmu srdcu blízky človek netuši čo ho čaká a vy ho viac ako príjemne prekvapíte. Nevie kam ho veziete a čo všetko sa tam “zomelie”. No odchádza s úsmevom a ešte lepšou náladou.

prejsť na článok