Podnikatelia a Správa Majetku: Ako Chrániť a Rozvíjať svoj majetok

Viem, čo si teraz myslíte – ako wealth manažér odporúčam podnikateľom, aby neboli príliš podnikaví v oblasti správy ich kapitálu. Ale nechajte ma vysvetliť to. Podnikatelia sú neobyčajní ľudia. Majú jedinečné myslenie, sú kreatívni, vizionárski a často ochotní riskovať. Tieto vlastnosti im umožňujú budovať úspešné firmy. Ale keď ide o správu osobného majetku, pristupovať k [] Príspevok Podnikatelia a Správa Majetku: Ako Chrániť a Rozvíjať svoj majetok je zobrazený ako prvý na Invest Portal.

prejsť na článok

13 zaručených tipov ako si chrániť kĺby

Uľavte svojim kĺbom! Pozrite si niekoľko tipov, ako si chrániť kĺby, podporiť ich obnovu a zdravie. Bolesť kĺbov už nemusí byť vašou nočnou morou!

prejsť na článok

Výročné správy farára

  Výročná správa farára za r.2022 Udalosti a podujatia v r.2022   Výročná správa farára za r.2021      Výročná správa farára za r.2020      Výročná správa farára za r.2019 Udalosti a podujatia v r.2019     Výročná správa farára za r.

prejsť na článok

Správa (v)o fľaši

To, že každý deň treba mať po ruke dostatok tekutín, je známa vec. Nemenej dôležité je však aj vedieť, ako tieto tekutiny správne skladovať. Ak The post Správa (v)o fľaši appeared first on EKOsprávy .

prejsť na článok

Záhradný nábytok: ako ho chrániť pred dažďom

Záhradný nábytok je krásnym doplnkom každého vonkajšieho priestoru, ktorému dodáva štýl a pohodlie. Môže byť ale náchylný na poškodenie rôznymi vplyvmi a najmä dažďom. Bez riadnej ochrany môže záhradný nábytok rýchlo vyblednúť alebo sa poškodiť. V dnešnom

prejsť na článok

Ako sa chrániť pred komármi a otravným hmyzom šetrným prírodným spôsobom?

Tiež hľadáte spôsob ako sa chrániť pred komármi aneobdarovať svoju rodinu štípancami abodnutiami od kliešťov? Nechcete na seba asvoje deti striekať ďalšiu chémiu aste radšej za šetrné prírodné riešenia? Potom si môžete skúsiť vyrobiť vlastnýdomáci prírodn

prejsť na článok