Poď sa spolu s nami zabaviť na festival FRAJ

/*! elementor - v3.13.2 - 11-05-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block} KEDY: 28.-29. 7. 2023 KDE: Nádvorie reštaurácie Čierny Orol, Hlavné námestie 34, Rimavská Sobota Že ste sa už dávno dobre nezabavili? Môžete to napraviť už tento víkend, kedy sa celý Gemer bude spoločne baviť na festivale FRAJ. Ide o multižánrový festival prinášajúci život do mesta, v ktorom to (nielen) mladí ľudia nevzdali. A LITTERRA bude, samozrejme, pri tom! Tešíme sa na vás v info stánku počas obidvoch festivalových dní, vždy v popoludňajších hodinách. Príďte sa s nami porozprávať o tom, čo všetko v LITTERRE chystáme a ako ju postupne meníme na interaktívny kultúrny hub, jediný svojho druhu v blízkom aj ďalekom okolí! Už teraz vám môžeme prezradiť, že na festivale bude mať premiéru náš merch. A to si nesmiete nechať ujsť. Viac o festivale, ako aj podrobný program a lineup si môžete pozrieť na TOMTO LINKU. /*! elementor - v3.13.2 - 11-05-2023 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block} The post Poď sa spolu s nami zabaviť na festival FRAJ appeared first on Litterra.

prejsť na článok

Ten vianočný čas v Plevníku-Drienovom

Obec Plevník-Drienové, komisia pre kultúru, školstvo a šport, OZ Morava krásna zem, OZ Horenka a OZ Forfolk VÁS POZÝVAJÚ na tradičný predvianočný víkend plný bohatého programu, kde sú zapojené všetky obecné zložky Plevníka-Drienového. Príďte sa zabaviť sp

prejsť na článok

Čeká nás rok 2023

Rok 2022 je již za námi. Během něj se náš Dudr kolektiv rozrostl o spoustu nových tváří a i když jsme každý z jiného těsta, dohromady tvoříme tým, který táhne za jeden provaz. Tak ať to v příštím roce spolu dotáhneme ve zdraví a plné síle zase o kus dál.

prejsť na článok

Detský elektrobicykel

Má to vôbec nejaký význam? Skúste sa zamyslieť spolu s nami! detský elektrobicykel Príspevok Detský elektrobicykel je zobrazený ako prvý na Svet elektrobicyklov | ebajk.sk.

prejsť na článok

Ako sa hľadá najlepší priateľ

Bea Birdsong Jednoduchý a roztomilý návod pre všetky deti, ktoré si chcú nájsť najlepšieho priateľa. Puto priateľstva je pre každého nenahraditeľné a veľmi dôležité. Priatelia nám poradia, keď sa ocitneme v ťažkej situácii. Sú pre nás oporou, keď sme

prejsť na článok