Platenie daní

- Fero, platíš dane? - Áno, platím. Dane, Martine aj Petre.

prejsť na článok

Platenie nájmu

Manželka hovorí svojmu mužovi: Zase ideš do krčmy? Vieš predsa, že budúci týždeň máme platiť nájom! Miláčik, ja dovtedy určite prídem!

prejsť na článok

Platenie na deti

Na súde: - Pán Jedlička, to je strašné. Máte päť detí a každé s inou ženou. Ako si to vlastne predstavujete s platením? - Pán sudca, ale veď ja za to nič nechcem, robím to len pre potešenie.

prejsť na článok

Budeme priznávať príjem. Majme poruke Zákon o dani z príjmov

Marec je pre mnohých podnikateľov neobľúbený mesiac, pretože sa spája s povinnosťou podať daňové priznanie za predošlý rok. Treba zhromaždiť všetky faktúry, výpisy, všeličo zrátať a ešte aj vedieť, ako čo zrátať, aby sme príjem priznali správne. Zákon o d

prejsť na článok

Nemá peniaze

Žena sa dala odviezť taxíkom. Keď prišlo na platenie, zistila, že nemá peniaze. Taxikár nahnevane pribuchol dvere, šliapol na plyn a odviezol ženu na kraj lesa. Na lúke rozprestrel plachtu... - Čo chcete robiť? Mám doma tri deti! , preľakla sa žena. - A

prejsť na článok

Podporte nás 2% z vašich daní

Milí rodičia, aj tento rok sa uchádzame o vašu priazeň a opätovne si vás dovoľujeme požiadať o podporu činnosti aktivít nášho Klubu rodičov, zameraných na vytváranie príležitostí na zmysluplné trávenie voľného času.

prejsť na článok