Pivný festival u Vás doma

Najznámejší pivný festival je nepochybne nemecký Oktoberfest. Táto najväčšia ľudová slávnosť sa po prvýkrát uskutočnila už v roku 1810. Aktuálne ho navštívi okolo 6 miliónov pivárov a vypije sa na ňom 30 % ročnej produkcie mníchovských pivovarov. Rovnako známym rajom piva je ale aj Belgicko. To ponúka takmer dve desiatky pivných slávností ročne s priateľskou atmosférou, ktoré svojou pestrosťou chutí a vôní zaujmú naozaj každého priaznivca piva. Z produkcie 124 belgických pivovarov je totiž vždy čo vyberať. Ochutnať niektoré z nich však môžete aj v pohodlí svojej obývačky.

prejsť na článok

10 rád pre domáci Oktoberfest

Už v sobotu, 17. septembra, sa začne najznámejší pivný festival - nemecký Oktoberfest. Potrvá dva týždne, počas ktorých bude tiecť pivo potokom. Zlatistý mok si ale môžete užiť dosýta aj v pohodlí domova a spolu s kamarátmi. Prinášame 10 užitočných rád pr

prejsť na článok

Fires Burning Festival II. (22. 4. 2023, Bratislava)

V Bratislave sa na konci apríla bude konať black metalový in-door festival, ktorý privíta kapely z viacerých kútov sveta. The post Fires Burning Festival II. (22. 4. 2023, Bratislava) appeared first on Bes Webzine.

prejsť na článok

Festival Verím Pane

Pozývame na hudobný festival Verím, Pane, ktorý sa uskutoční v Námestove 21.- 23. 7. 2023. Tešia sa na vás Sima Magušinová, Jana Zubajová, aj otec biskup Jozef Haľko. VP-2023-plagat Všetky ostatné informácie sa dozviete na verimpane.sk.

prejsť na článok

Fotografický festival Fotosféra v Prahe

11. októbra 2014 sa v Prahe Holešoviciach konal fotografický festival Fotosféra. Zúčastnili sa ho aj zvučné mená českej fotografie ako Jindřich Štreit, Antonín Kratochvíl či Jan Saudek. Organizátori však pri zostavovaní programu oslovili aj DierkovuKomoru

prejsť na článok

šťastné nôžky

festival šťastné nôžky Podporný web pre Festival Šťastné nôžky určený pre nadšencov barefoot a nosenia detí + grafické práce pre organizátorku.

prejsť na článok