Peugeot

Pre klienta Peugeot sme vytvorili natívny podcast priamo na mieru – PodCars. Rozoberáme v ňom pravidelne zaujímavé auto-moto témy nielen pre motoristických nadšencov, ale aj pre bežných vodičov, aj nevodičov. Prečo čakáme na nové autá aj rok, naozaj nám EU zakáže spaľovacie motory, ako to vyzerá na pretekoch 24 hodín Le Mans, na čo si dať pozor pri kúpe jazdeného vozidla? Zaujíma vás to a okrem toho aj mnoho iných tém? Nech sa páči, je tu PodCars. PodCars produkujeme v našom vlastnom audio štúdiu, publikujeme a robíme mu promo, vďaka čomu už po prvých 8 epizódach dosahoval úžasné výsledky a zaradil sa medzi top slovenské podcasty.

prejsť na článok

Peugeot začína písať novú stránku svojej histórie

V najnovšom vydaní magazínu PEUGEOT NEWS sa dozviete veľa zaujímavých informácií o novinkách, ktoré značka PEUGEOT realizuje alebo to má v pláne v najbližšom období. Jednou z kľúčových tém je nová identita značky a tiež sa dozviete, ako prebieha proces

prejsť na článok

Peugeot 508-DPF/FAP filter 2,0HDi

Filter pevných častíc DPF/FAP s katalyzátorom prešiel procesom čistenia Cena: 450€ The post Peugeot 508-DPF/FAP filter 2,0HDi appeared first on .

prejsť na článok

Peugeot 407-DPF/FAP filter 1,6HDi

Filter pevných častíc DPF/FAP prešiel procesom čistenia Cena: 240€ The post Peugeot 407-DPF/FAP filter 1,6HDi appeared first on .

prejsť na článok

Peugeot 308-DPF/FAP filter 2,0HDi

Filter pevných častíc DPF/FAP prešiel procesom čistenia Cena: 290€ The post Peugeot 308-DPF/FAP filter 2,0HDi appeared first on .

prejsť na článok

Peugeot 308-Katalyzátor 1,6HDi

Katalyzátor prešiel procesom čistenia Cena: 180€ The post Peugeot 308-Katalyzátor 1,6HDi appeared first on .

prejsť na článok