Petržalské langoše aj s bryndzou a slaninkou

The post Petržalské langoše aj s bryndzou a slaninkou appeared first on Mlsajte.sk.

prejsť na článok

Domáce lángoše

Keď vyskúšate tento recept, lángoše už ich budete robiť len takto Potrebujete 500g hladkej múky špeciál21g čerstvých kvasníc500ml teplej vody15ml vlažného mlieka1 čajová lyžica cukru2 čajové lyžice soliolej na vyprážanie Postup Z mlieka, cukr

prejsť na článok

O kvalite obzvlášť pred Veľkou nocou

Blížiace sa veľkonočné sviatky a zvýšený dopyt spotrebiteľov po potravinách núti potravinárov ešte viac hovoriť o kvalite a poukazovať na zdravé slovenské výrobky. Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora (SPPK) odštartovala tretí ročník projektu

prejsť na článok

Medvedí cesnak a jeho využitie v kuchyni

Na prelome apríla a mája sa v lesoch začína objavovať medvedí cesnak. Medvedí cesnak má mnoho liečebných vlastností a možností využitia. Má výborný vplyv na posilnenie imunity v jarnom období a preto sme ho ako sezónnu potravinu zaradili do nášho jedálnič

prejsť na článok

Portugalské slnko v Bratislave – Beija Flor Lounge

Káva, raňajky, sendviče, pastel de nata, víno ale najmä tanec, energia a dobrá nálada. To nájdete v novootvorenom tanečnom klube, kaviarni a vinárni Beija Flor Lounge v bratislavskom Novom Meste, kde na vás dýchne kus portugalskej kultúry, temperamentu a

prejsť na článok

29. 4. BRUNCH S UMELCOM / Erik Šille

BRUNCH S UMELCOM / Erik Šille sa uskutoční v sobotu 29. 4. 2023 o 11:00 hod. Brunchom bude sprevádzať kurátorka a riaditeľka Dot. Contemporary Zuzana Danková. Tešíme sa na Vás! Náš pravidelný event Brunch s umelcom je podujatie, na ktorom pri posedení a

prejsť na článok