Požadovaná stránka neexistuje

Pečený ananás v lievancovom cestíčku od Anees

Pečený ananás v lievancovom cestíčku Čo potrebujeme ? jeden menší ananás 125 ml mandľového mlieka 1 pl sirupu agáve 1 pl kokosového oleja z mladých kokosov 1 čl jablčného octu 90 g špaldovej múky 20 g ovsenej múky 20 g Čítať viac

prejsť na článok

Restovaná kuracia pečeň, šalát z pečených paprík, kvásková hrianka, pečený cesnak

The post Restovaná kuracia pečeň, šalát z pečených paprík, kvásková hrianka, pečený cesnak appeared first on Hyza.

prejsť na článok

Pečený pór s kimchi a lieskovcami

Michal Kordoš je šéfkuchár, ktorý pracoval s tými najlepšími kuchármi v Dánsku, Francúzsku, na Islande a Slovensku. Bol prvým slovenským stážistom v Nome svojho času najlepšej reštaurácii sveta, ktorá sa nachádza v Kodani. Michal vám ukáže ako si môžete

prejsť na článok

Pečený karfiol so zemiakmi

Karfiól patrí medzi moje obľúbene zeleniny. Úprimne, úplne najradšej ho mám vyprážaný, ale kedže obalovanie a aj samotné vyprážanie veľmi nemusím, najčastejšie ho pripravujem práve pečený v rúre. Je to oveľa jednoduchší a aj zdravší spôsob prípravy a u ná

prejsť na článok

Silvester 2022

AperitivoChampagne Michel Henriet Cuvée Grand Cru Blanc de BlancsAmuse boucheChobotnica, mango, žerucha, crostinaAntipastoTartar z avokáda, tuniak, sépiové arancini, tekvicové pyré, reďkovkaBaglio di Pianetto GRILLO DOC BioPrimi PiattiTortellini plnené te

prejsť na článok

Sicílsky večer

19.01.2023 OD 19:00 Priatelia vinári,pripravili sme pre vás prvý vínny večer v roku 2023.Slnečnou Sicíliou Vás prevedie Dario Rinaldi z vinárstva Baglio di Pianetto.  M E N UKanapka Tartar z chobotnice, avokádo, mango, čili olejFusha rosé, Baglio di Piane

prejsť na článok

Degustačný večer (21.11.2017 o 17:00)

Milí naši hostia v tento zaujímavý večer vám bude nalievať wisky Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a budete mať možnosť ochutnať špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka, jelenia paštéta (paté) s čučoriedkami

prejsť na článok

À la carte menu

À la carte menu Hlavnou ingredienciou úspechu reštaurácie Makery DIY je kreatívny spoločenský zážitok. Každý si tu hravo môže pripraviť jedlo podľa vlastného výberu so svojim partnerom, rodinou, priateľmi alebo kolegami. Jedl

prejsť na článok

Pečený čaj recept

Poznáte to? Na záhrade ešte dozrieva nejaké to ovocie, ale už ho nie je dosť z jedného druhu na to, aby ste z neho spravili jednodruhový džem? Pripravte si domáci pečený čaj! Zužitkujete zvyšky ovocia a s minimom námahy pripravíte pečený čaj sladkú maškr

prejsť na článok