PannaCotta

Pohárikový dezert pôsobí luxusne a pritom je jeho príprava veľmi jednoduchá a chuť lahodná. Suroviny: 500 g šľahačky3 PL želatíny45 g kryštálového cukru ovocie na dreň a zdobenie Postup: Želatínu si dáme napučať podľa návodu. Smotanu s cukrom privedieme do varu, odstavíme z ohňa a primiešame rozpustenú želatínu. Miešame, kým sa nám želatína nerozpustí a ešte teplé nalievame do čistých pohárikov. Necháme vychladnúť pri izbovej teplote, potom ich na noc vložíme do chladničky. Na druhý deň si rozmixujeme ovocie pomocou ponorného mixéra, podľa potreby osladíme práškovým cukrom a lyžicou polejeme vrch stuhnutej pannacotty. Necháme opäť stuhnúť a potom dozdobíme ovocím. The post PannaCotta appeared first on Gustoe.sk.

prejsť na článok