Pani prezidentka navštívila Fajnorku

Pri príležitosti odovzdávania vysvedčení navštívila Fajnorku naša pani prezidentka Zuzana Čaputová. Svoj čas strávila popri prehliadke školy najmä rozhovorom so žiakmi a učiteľmi. Záver školského bol teda pre Fajnorákov o čosi milší. Prajeme všetkým študentom aj učiteľom, aby si cez prázdniny oddýchli a nabrali množstvo novej sily do nového školského roka. Pekné prázdniny The post Pani prezidentka navštívila Fajnorku appeared first on fajnorka.sk.

prejsť na článok

Idem na Fajnorku

Idem na Fajnorku X STROJÁRSTVO TECHNICKÉ LÝCEUM BILINGVÁLNE TECHNICKÉ LÝCEUM MECHATRONIKA The post Idem na Fajnorku appeared first on fajnorka.sk.

prejsť na článok

Fajnorka škola pre teba

Prečo ísť na Fajnorku? Na najlepšiu strojnícku školu v Bratislave? Povedia ti žiaci našej školy v krátkom videu. The post Fajnorka škola pre teba appeared first on fajnorka.sk.

prejsť na článok

Čaputová má obavy o vývoj demokracie, vyjadrila sa aj ku kandidátom na prezidenta

24.6.2023 (SITA.sk) Prezidentka Zuzana Čaputová sa neobáva, že by sa nenašli kandidáti na prezidenta, ktorí by boli hodní tejto funkcie. Exminister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok tento týždeň oznámil, že kandidatúru na prezidenta

prejsť na článok

Návšteva herečky Emílie Vášáryovej na hrade na podporu zbierky

V sobotu 11. júna 2022 sme mali na hrade vzácnu návštevu Emíliu Vášáryovú, prvú dámu slovenského divadla a československého filmu. Dôvodom jej návštevy bola medzinárodná zbierka na stavbu mostu do Thurzovho paláca hradu Lietava, ktorú pani Vášáryová zast

prejsť na článok