Požadovaná stránka neexistuje

Oznámenie o strategickom dokumente

Oznámenie o strategickom dokumente Prílohy Oznámenie o strategickom dokumente (119 kB) 14.11.2023 Príspevok Oznámenie o strategickom dokumente zobrazený najskôr Kráľov Brod - Királyrév.

prejsť na článok

Oznámenie

The post Oznámenie appeared first on Kamenica Nad Hronom | Garamkövesd község.

prejsť na článok

Oznámenie vymenovanie členov OVK

Oznámenie vymenovanie zapisovateľov OVK The post Oznámenie vymenovanie členov OVK appeared first on Obec Vinodol.

prejsť na článok

Oznámenie o uložení doporučenej zásielky

Prílohy Oznámenie o uložení zásielky - Martina Kellerová (118 kB) 13.11.2023 Príspevok Oznámenie o uložení doporučenej zásielky zobrazený najskôr Kráľov Brod - Királyrév.

prejsť na článok

Oznámenie o strategickom dokumente

Podľa ust. § 6 zákona č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov obec Kamenica nad Hronom zverejňuje oznámenie o strategickom dokumente Územný plán obce Kamenica nad Hro

prejsť na článok

Oznámenie-doručovanie žiadostí o vydanie hlasovacieho preukazu

Oznámenie doručovanie hlasovacích preukazov The post Oznámenie-doručovanie žiadostí o vydanie hlasovacieho preukazu appeared first on Obec Vinodol.

prejsť na článok

Oznámenie o uložení zasielky Ľubomír Tóth

Prílohy Oznámenie o uložení zásielky - ĽUbomír Tóth (118 kB) 02.11.2023 Príspevok Oznámenie o uložení zasielky Ľubomír Tóth zobrazený najskôr Kráľov Brod - Királyrév.

prejsť na článok

Oznámenie o uložení zásielky Michaela Kumanová

Prílohy Oznámenie o uložení zásielky - Michaela Kumanová (117 kB) 02.11.2023 Príspevok Oznámenie o uložení zásielky Michaela Kumanová zobrazený najskôr Kráľov Brod - Királyrév.

prejsť na článok

Oznámenie delegovanie členov a náhradníkov do okrskových komisií

Oznámenie o delegovaní členov OVK The post Oznámenie delegovanie členov a náhradníkov do okrskových komisií appeared first on Obec Vinodol.

prejsť na článok

Grand Prix Abu Dhabi 2023. Vstupenky a zájazd.

Finále tohtoročnej sezóny F1. Vlajková loď zájazdov Prima Italia. Behom ôsmich dní na vás čaká skutočný zážitok v exkluzívnej ázijskej destinácii, zakončený závodom formule 1 na okruhu Yas Marina. „Ak je niečo vo svete formule 1 VIP, tak je to závod v Abu

prejsť na článok