Oznámenie

Vážení klienti! V dôsledku transformácie systému poradenstva a prevencie vyplývajúcej zo zákona č. 415/2021 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony, Vám oznamujeme že sa zmenil názov z Centra pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie, Nevädzová 7, 821 01 Bratislava na Centrum poradenstva a prevencie, Nevädzová 7, 821 01 Bratislava, rovnako aj rozsah činností poradenského zariadenia dňom 1. januára 2023 Uvedenou zmenou dochádza k realizácií transformácie poradenského systému kde pôvodné Centra pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie sa transformujú na Centrá poradenstva a prevencie. V centre poradenstva a prevencie sa vykonáva odborná činnosť, ktorou je poradenská činnosť, psychologická činnosť, pedagogická činnosť, špeciálno-pedagogická činnosť, logopedická činnosť, liečebno-pedagogická činnosť a sociálno-pedagogická činnosť zameraná na optimalizáciu výchovného, vzdelávacieho, psychického, sociálneho a kariérového vývinu detí od narodenia až po ukončenie prípravy na povolanie. Centrum poradenstva a prevencie poskytuje činnosti podpornej úrovne tretieho a štvrtého stupňa deťom a žiakom najmä v oblasti ich osobnostného, vzdelávacieho a kariérneho rozvoja. PhDr. Barbora Šimková Riaditeľ CPP

prejsť na článok

Oznámenie o strategickom dokumente

Oznámenie o strategickom dokumente Prílohy Oznámenie o strategickom dokumente (119 kB) 14.11.2023 Príspevok Oznámenie o strategickom dokumente zobrazený najskôr Kráľov Brod - Királyrév.

prejsť na článok

Oznámenie o uložení doporučenej zásielky

Prílohy Oznámenie o uložení zásielky - Martina Kellerová (118 kB) 13.11.2023 Príspevok Oznámenie o uložení doporučenej zásielky zobrazený najskôr Kráľov Brod - Királyrév.

prejsť na článok

Oznámenie o uložení zasielky Ľubomír Tóth

Prílohy Oznámenie o uložení zásielky - ĽUbomír Tóth (118 kB) 02.11.2023 Príspevok Oznámenie o uložení zasielky Ľubomír Tóth zobrazený najskôr Kráľov Brod - Királyrév.

prejsť na článok

Oznámenie o uložení zásielky Michaela Kumanová

Prílohy Oznámenie o uložení zásielky - Michaela Kumanová (117 kB) 02.11.2023 Príspevok Oznámenie o uložení zásielky Michaela Kumanová zobrazený najskôr Kráľov Brod - Királyrév.

prejsť na článok

Oznámenie o uložení listovej zásielky

Oznámenie o uložení listovej zásielky: Radovan Křižka :  Oznámenie o uložení listovej zásielky Radovan Križka 02.11.2023 (súbor PDF, 97 KB, otvorí sa v novom okne)

prejsť na článok