OZNAM Príjazd k firmám ABSOL a KRBEX

Vážení zákazníci, príjazd k firmám ABSOL a KRBEX je naďalej možný cez areál firmy STK JP Control. Tešíme sa na Vašu návštevu. Príspevok OZNAM Príjazd k firmám ABSOL a KRBEX zobrazený najskôr ABSOL, s.r.o..

prejsť na článok

Prezentácia výrobkov PURMO

Už túto stredu budete mať možnosť pozrieť si v našej predajni ABSOL prezentáciu značky PURMO, jej montážne výhody, novinky, ale tiež portfólio tejto značky. 21. júna 2023 | 7:00 15:00 Klasické vykurovacie telesá, kúpeľňové radiátory Tešíme sa na Vás Kole

prejsť na článok

Oznam (školská jedáleň)

Oznam (školská jedáleň) Deti, ktoré rodičia vyberú z materskej školy doobeda nemajú nárok na zabalenie obeda. Ďakujem za pochopenie. Beáta Mihoková (Vedúca školskej jedálne)

prejsť na článok

Oznam

Príspevok Oznam je zobrazený ako prvý na Hradná Reštaurácia.

prejsť na článok

Oznam anglický jazyk

Krúžok anglického jazyka pre predškolákov bude pokračovať od 16.01.2024 od 14 : 45 do 15 :30. Príspevok Oznam anglický jazyk je zobrazený ako prvý na MŠ Sládkovičova 3 Prešov.

prejsť na článok

Hodnotenie spoločnosti ABSOL agentúrou Dun Bradstreet

Certifikácia ekonomickej kondície firiem medzinárodnou analytickou spoločnosťou Dun & Bradstreet Spoločnosť ABSOL s.r.o. získala certifikát hodnotenia najvyššej dôveryhodnosti AAA potvrdzujúci spoľahlivosť, dôveryhodnosť a minimálnu rizikovosť spolu

prejsť na článok