Oznam MO Senica

    Na základe rozhodnutia predsedníctva MO APVV Senica zvolávam v súlade s čl. 7, ods. 2, stanov APVV členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 18. marca 2023 o 14.00 h v reštaurácii Jednota v Senici, Námestie oslobodenia 12, oproti kostola. Od 13.40 h sa budú vyberať členské príspevky na rok 2023. Program:

prejsť na článok

Oznam

S ľútosťou vam musíme oznámiť že tento rok nebude občianske združenie ROD poberateľom 2/3% z daní. Pokiaľ ste sa ale ešte nerozhodli ktorému združeniu či organizácií by ste ich chceli venovať neváhajte nás kontaktovať a dáme vám par tipov kde by vaše 2

prejsť na článok

Oznámenie o začatí správneho konania

PrílohaVeľkosť Oznám.o začatí správ.k.Cáro.pdf120.9 KB

prejsť na článok

Oznam MO Štúrovo

     Predseda MO APVV Štúrovo zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV členskú schôdzu. Schôdza bude 17. marca 2023 o 16:00 hod. v reštaurácií „SERAY“ v Štúrove. Program:

prejsť na článok

Oznam pre chovateľov psov v obci Bžany

Oznam pre chovateľov psov UPOZORNENIE       Na základe opakovaných sťažností občanov na  voľne sa pohybujúcich psov  po obci, upozorňujeme majiteľov psov, aby  zabránili  voľnému pohybu svojich psov po obci. Jedná sa o všetkých psov, bez ohľadu na ich veľ

prejsť na článok

Oznam MO Rožňava

    Predseda MO APVV Rožňava zvoláva v súlade s Čl. 7, odst. 2, Stanov APVV členskú schôdzu na deň 31. marca 2023 (piatok) o 15:00 h, ktorá sa uskutoční v priestoroch  novootvorenej reštaurácie KOTOLŇA PUB v Rožňave, na sídlisku JUH, ulica Edelényska č.7.

prejsť na článok