Otvorenie psychosomatického oddelenia

Otvorenie psychosomatického oddelenia 7.februára 2023 Jedna z historicky najstarších kliník Univerzitnej nemocnice v Bratislave, dňa 1. februára 2023 otvára pre pacientov zrekonštruované Psychosomatické oddelenie. Toto oddelenie má 13 lôžok a bude najmodernejšou časťou kliniky. Vytvorením nových, zrekonštruovaných priestorov pre pacientov naša nemocnica vyjadruje prvoradý záujem poskytovať zdravotnú starostlivosť nielen na vysokej odbornej úrovni, ale aj v moderných, 21. storočiu zodpovedajúcich priestoroch.Téma psychického zdravia populácie sa čoraz častejšie dostáva do popredia a my rovnako chceme reflektovať na potreby pacientov, ktorí sa v našej nemocnici liečia na duševné ochorenia, ktorých liečba si vyžaduje odhodlanie pacienta a empatický prístup lekárov. Liečba takýchto pacientov je častokrát ˝beh na dlhú trať˝, a zo skúseností vieme, že prostredie dokáže mať na pacienta veľký vplyv. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo zrekonštruovať priestory Psychiatrickej kliniky v Nemocnici Staré Mesto a vybudovať tak nové Psychosomatické oddelenie v ktorom sa naši pacienti budú cítiť komfortnejšie. The post Otvorenie psychosomatického oddelenia first appeared on Cesta k mentálnemu zdraviu.

prejsť na článok

Pápež a vedúci oddelenia

Viete, aký je rozdiel medzi pápežom a vedúcim oddelenia? Pápež očakáva, že mu bozkáte len prsteň.

prejsť na článok

Pozvánka na slávnostné otvorenie detského ihriska na Príjazdnej

Milí priatelia, srdečne vás pozývame na slávnostné otvorenie nového detského ihriska na Šinkovskom, ktoré sme vybudovali v spolupráci s rodičmi zo Šinkovského.

prejsť na článok

Ako môžu oddelenia procurementu podporovať inovácie?

Okrem bežných cieľov v podobe znižovania nákladov a riadenia rizík sa môžu teraz oddelenia procurementu vďaka digitalizácii procesov sústrediť aj na vytváranie hodnôt. Na to však musia byť schopní podporovať inovácie. Source

prejsť na článok

Otvorenie nového kurzu

Pozývame Vás na zahájenie nového kurzu dňa 30. 01. 2023 o 15:00 v priestoroch našej autoškoly. Cena kurzu je 800€. Príspevok Otvorenie nového kurzu je zobrazený ako prvý na Autoškola Parobek ®.

prejsť na článok

Otvorenie dverí

Viete, kedy muž otvorí žene dvere na aute? 1. Keď má nové auto. 2. Keď má novú ženu.

prejsť na článok