Otvorenie hotela :-) We are reopened

Firemná prezentácia alebo teambuilding. Do 50 osôb vám radi pripravíme catering a priestor pre vaše školenie alebo firemnú przentáciu, či teambuilding. Ubytujeme do 30 osôb zatiaľ v 11 izbách, pri firmenej akcii radi využijete naše nové wellness alebo možnosti spoločenských aktivít. V prípade otázok alebo záujmu o rezerváciu nás môžete kedykoľvek kontaktovať na tel. čísle +421 905 643 107. Tešíme sa na Vašu návštevu. Príspevok Otvorenie hotela :-) We are reopened je zobrazený ako prvý na Hotel Kochau**.

prejsť na článok

Darčekový poukaz v hodnote 50 € na všetky služby hotela

https://booking.profitroom.com/sk/hotelkarpatia1/home?currency=EURmodal=voucher_300840 Príspevok Darčekový poukaz v hodnote 50 € na všetky služby hotela je zobrazený ako prvý na HotelKarpatia.sk.

prejsť na článok

Darčekový poukaz v hodnote 100 € na všetky služby hotela

https://booking.profitroom.com/sk/hotelkarpatia1/home?currency=EURmodal=voucher_300794 Príspevok Darčekový poukaz v hodnote 100 € na všetky služby hotela je zobrazený ako prvý na HotelKarpatia.sk.

prejsť na článok

Pozvánka: Magurský zlatých chodník čaká slávnostné otvorenie v októbri

Príspevok Pozvánka: Magurský zlatých chodník čaká slávnostné otvorenie v októbri je zobrazený ako prvý na Chata Magurka Nízke Tatry.

prejsť na článok

9. Reprezentačný ples

Dňa 21.01.2017 sa uskutočnil už 9. Reprezentačný ples hotela Štefánik. Príjemnú atmosféru plesu obohatila svojou návštevou a hudobným vystúpením speváčka Tereza Kerndlová. Ples moderovala Karin Majtánová. O hudobnú zábavu sa postarala hudobná skupina Radi

prejsť na článok

Rýchla rezervácia poskytuje priestor na súkromie

Hodinový hotelom je miestom, ktoré je opradené mnohými mýtmi a poverami a mystika spojená s týmto miestom môže byť pre mnohých veľkým lákadlom. Niektoré mýty by sme však radi zbúrali a preto návštevníkom ponúkame aj informačný servis na našej webovej strá

prejsť na článok