Otázka - Pokles napätia v rozvodoch pri akejkoľvek zaťaží (Domácnosť a bývanie )

stefan: Dobrý deň.Hnevá ma elektroinštalácia v podnájme v bytovom dome. Pri zapojením spotrebiči (napríklad chladnička) kolíše napätie v sieti medzi 200V - 240V, svetlá blikajú, občas sa stlmia na pár sekúnd takmer úplne, mikrovlnka sa vypne a zapne (resetne nastavený čas). Niekedy na napätie stabilizuje, keď sa zapne kompresor na chladničke, prípadne mam zapnuté viac spotrebičov. Nie je to pravidlom, (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Pleseň v rohoch (Domácnosť a bývanie )

mooro: Máte nejaký typ ako sa zbaviť plesne v byte? Snažíme sa vetrať pravidelně ale vyzerá to tak že jedna strana je stále akoby vlhká. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Staré Gamatky (Domácnosť a bývanie )

marta: Kurime v rodinnom dome starými gamatkami,na jar sme vypli a vyčistili, teraz sme zapli horí stály plamienok zapne sa celý horák a po 20 minútach sa celá výplne horák a stály plamienok poraďte co s tym (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Pripojenie na vodovodnú prípojku (Domácnosť a bývanie )

elena*: Poraďte mi, prosím, či je možné sa pripojiť (respektíve dať sa pripojiť vodárom na vodovodnú prípojku pri bytovke, bez predchádzajúceho súhlasu vlastníkov bytov v bytovke, respektíve aspoň ich informovania aby sa mohli vyjadriť k veci dopredu . Id

prejsť na článok

Impulzný zdroj 12V: Efektívny spôsob získavania stabilného napätia

Impulzný zdroj 12V: Efektívny spôsob získavania stabilného napätia Impulzné zdroje napätia s hodnotou 12V predstavujú efektívnu a spoľahlivú možnosť pre rôzne elektronické aplikácie. Ich unikátna schopnosť generovať stabilné napätie vďaka impulznej techno

prejsť na článok