Otázka - Myslia si že som blázon (Spoločnosť)

zzzzzz: Dobrý večer, píšem sem preto lebo už si neviem dať rady. Všetko sa začalo keď som mala 15 rokov. Začalo ma bolieť celé telo a obvodná lekárka mi povedala že to je z rastu. Ale potom mi začali nekontrolovateľne tŕpnuť a triasť sa končatiny. Postupne sa k tomu pridali bolesti hlavy a brucha. Stále mi bolo zle a ja som nemala silu chodiť do školy lebo som mala také bolesti že som sa skrúcala a nevládala (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Kráľovský Chlmec VS Trebišov (Spoločnosť)

david: Dobrý deň, mám otázku je lepšie žiť v Kráľovskom Chlmci alebo v Trebišove. Sú vôbec v Kráľovskom Chlmci Slováci ale iba Maďari? Ďakujem. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Valorizace Slovenský duchod (Spoločnosť)

pedro: Dobrý den. Pobirám Slovenský a Český duchod. Slovenský v roce 2022 306 eur. V jaké výší budu mit valorizaci Slovenského duchodu? Děkuji. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Seriál Dunaj (Spoločnosť)

sarka: Dobrý den,neví prosím někdo, co se stalo se stránkou " (:odkaz:) ".Koukám tady na seriál Dunaj a od pátku (:odkaz:)žná ví někdo něco více, zda se jedná jen jen o výpadek, nebo trvalý (:odkaz:)ěkuji (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Napíšte nám

byt meno e-mail telefón Poznámka Spoločnosť je oprávnená spracúvať moje osobné údaje vyplnené v kontaktnom formulári na účely spracovania mojej požiadavky. Oboznámil (a) som sa s informáciami v sekcii. Súhlasím so spracovaním osobných údajov na marke

prejsť na článok

Mám záujem

meno * e-mail * telefón Správa Spoločnosť je oprávnená spracúvať moje osobné údaje vyplnené v kontaktnom formulári na účely spracovania mojej požiadavky. Oboznámil (a) som sa s informáciami v sekcii. Súhlasím so spracovaním osobných údajov na marketin

prejsť na článok