Otázka - Ako vycestovať s cudzími deťmi (Spoločnosť)

katarina: Chcem zobrať bratove 3 deti do chorvátska na týždeň na (:odkaz:) zobraty s priateľkou, on žije v ČR, je ženatý a o deti sa nestará. Majú jeho priezvisko ale nič viac. S ich mamou sme v kontakte a ona dovolila ich vziať. Mame papiere stiahnute s netu aby sme ich mohli s manželom vziať. Stačí jej podpis ako súhlas alebo treba aj jeho podpis a ci to treba dat potvrdiť od notára. Nev6si už rady (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Kráľovský Chlmec VS Trebišov (Spoločnosť)

david: Dobrý deň, mám otázku je lepšie žiť v Kráľovskom Chlmci alebo v Trebišove. Sú vôbec v Kráľovskom Chlmci Slováci ale iba Maďari? Ďakujem. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Valorizace Slovenský duchod (Spoločnosť)

pedro: Dobrý den. Pobirám Slovenský a Český duchod. Slovenský v roce 2022 306 eur. V jaké výší budu mit valorizaci Slovenského duchodu? Děkuji. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Zvýhodnené pobyty na leto aj pre rodiny s deťmi (1.7. - 31.8.)

Pri príležitosti letných prázdnin si Kúpele Aphrodite v Rajeckých Tepliciach pre vás pripravili viacero zaujímavých ponúk. Ako bonus pre vás i vaše deti ponúkajú pobyt s dvoma deťmi do 15 rokov zdarma. Ponuka platí na izby De luxe v hoteli Aphro...

prejsť na článok

Otázka - Seriál Dunaj (Spoločnosť)

sarka: Dobrý den,neví prosím někdo, co se stalo se stránkou " (:odkaz:) ".Koukám tady na seriál Dunaj a od pátku (:odkaz:)žná ví někdo něco více, zda se jedná jen jen o výpadek, nebo trvalý (:odkaz:)ěkuji (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

85 percent žien má strach chodiť von po zotmení

Nepríjemné situácie s cudzími mužmi zažila väčšina žien žijúcich na Slovensku. To, v kombinácii s nedôverou v políciu a závažnými medializovanými prípadmi sexuálnej trestnej činnosti páchanej na ženách, vyvoláva u žien strach. The post 85 percent žien má

prejsť na článok