Otázka - Ako sa prejavuje túžba po láske vo forme sexu pomocou mimiky tela (Spoločnosť)

rismo: Mám takú špeciálnu otá(:odkaz:) Čo to znamená, keď si žena postuje (dáva) na Instagram fotky len samej seba a nikoho iného na tej fotke nemá, ŽIADNEHO (:odkaz:) A k tomu na tých fotkách špúli pery, usmieva sa, a nahadzuje zvodné pohľady, rozvaluje sa na (:odkaz:) Ako keby s pozorovateľom fotky flirtovala ! Čo to znamená? (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Chudnutie s pomocou detoxikačných programov

Chudnutie, tenší pás Verte alebo neverte, vieme čo predstavuje najrýchlejší a najúčinnejší spôsob, ako urobiť z nášho tela stroj na odbúravanie tukov; treba sa zbaviť nahromadených toxínov a jedov, teda chudnutie. Toto nám nepomôže iba v snahe zbaviť sa n

prejsť na článok

Láska a závislosť

Túžime po láske. Tej pravej láske. Cítime, že to je zmyslom. Aby nás niekto miloval. Dával nám pocit hodnoty, šťastia, naplnenia. Keď odíde, odídu aj tieto pocity. Takto nám to ukazovali. Takto sme to x-krát videli a zažili. A takto vznikla závislosť. Prí

prejsť na článok

Otázka - Kráľovský Chlmec VS Trebišov (Spoločnosť)

david: Dobrý deň, mám otázku je lepšie žiť v Kráľovskom Chlmci alebo v Trebišove. Sú vôbec v Kráľovskom Chlmci Slováci ale iba Maďari? Ďakujem. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Valorizace Slovenský duchod (Spoločnosť)

pedro: Dobrý den. Pobirám Slovenský a Český duchod. Slovenský v roce 2022 306 eur. V jaké výší budu mit valorizaci Slovenského duchodu? Děkuji. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok