Osobný Sprievodca

Ahoj Hľadáš parťáka pre svoj výlet, dovolenku, služobnú cestu, seminár, náučný pobyt, festival či len tak do kina alebo divadla? Nemáš s kým ísť na ples? Nechceš už počúvať o problémoch a starostiach ľudí z tvojho okolia?  Chceš, aby sa niekto naozaj venoval tebe? Hľadanie je úspešné – našli ste. Vhodný parťák je málokedy po ruke a preto som sa rozhodol vytvoriť pre vás takúto službu Nejedná sa o službu erotickú, ale o terapeuticko-spoločenskú. Vďaka bohatým skúsenostiam v komunikácii a vrodenej empatii vám dokážem spríjemniť váš čas Viem sa s vami porozprávať na akúkoľvek tému (astro-fyziku zatiaľ nie) tiež vás dokážem počúvať s porozumením a podporiť. Čo môžete teda očakávať? Spoločníka, ktorý vám umožní byť sám/sama sebou. Spoločníka, ktorý je inteligentný, vtipný a v neposlednom rade aj fyzicky zdatný (budete mať aj bodyguarda) Spoločníka, ktorý vám vytvorí bezpečný priestor na prezentáciu seba a vyniknutie vašich predností Reprezentatívneho spoločníka, s ktorým sa budete môcť popýšiť – viem, kedy mám byť ticho a kedy mám hovoriť (a o čom) Informácie ktoré by vás mohli zaujímať: Výška:173cm Váha: 80kg Vek: 39rokov Znamenie: Škorpión. Schopnosti: viem človeka rozveseliť a naladiť ho na pozitívnu náladu. Toto som sa naučil počas svojej trénerskej praxe. dokážem pochopiť prakticky každú situáciu v živote človeka bez predsudkov a hodnotenia. viem tancovať salsu a bachatu chodil som na kurz ovládam pravidlá slušného správania sa a stolovania, naučila ma mama. dokážem počúvať bez hodnotenia a odsudzovania. Prijímam ľudí takých, akí sú – naučil ma život. viem manuálne pracovať a dokážem opraviť a vyrobiť čo treba opäť škola života. som dobrý šofér rozumiem si s deťmi a dokážem ich aj efektívne trénovať -v zahraničí sa bez problémov dorozumiem Anglicky. -Diskrétnosť je pre mňa samozrejmosťou. Ak ťa zaujíma niečo o čom som sa nezmienil, neváhaj mi napísať. Ak vás zaujíma čo o mne napísali klienti s ktorými som už spolupracoval, klikni sem KONTAK: WhatsApp [email protected] +421 904 100 340 Fb: Michal Rodan Wolf Ig: michal_rodan_wolf The post Osobný Sprievodca appeared first on Michal Wolf.

prejsť na článok

Osobný sprievodca ako profesionálny spoločník.

Zdravíčko priatelia. Ocitli ste sa v bode, keď vám vaši blízki prestávajú rozumieť? Na ceste spoznávania samého seba je prirodzené, že vám, hlavne v začiatkoch, vaše okolie pravdepodobne fandiť nebude. Je to preto, že vy sa posúvate, zatiaľ čo oni stoja.

prejsť na článok

Sprievodca umelým kameňom Hanex

Sprievodca umelým kameňom Hanex Umelý kameň Hanex, resp. pracovné dosky z neho sú populárne po mnoho rokov. Je to miesto, kde veľa kupujúcich pracovnú dosku prirodzene skončí po starostlivom zvážení svojich priorít v porovnaní s inými materiálmi. Naša prí

prejsť na článok

Ako vybrať montérky Cerva? Kompletný sprievodca

Vyznať sa v širokej ponuke montérok môže byť niekedy náročné. Rôzne farby, štýly, prevedenia a cenové úrovne. Prečítajte si náš článok a získajte prehľad, ako vybrať najlepšie montérky Cerva.

prejsť na článok

Údržba žulových dosiek

Sprievodca starostlivosťou a údržbou žulových dosiek Údržba žulových dosiek. Jednou z najväčších obáv, ktoré ľudia môžu mať pri prírodnom kameni, je údržba, ktorú vyžaduje. Tvrdosť žuly podobná diamantu spôsobuje, že je odolná voči oderu, škvŕn aj teplu.

prejsť na článok

Osobný design

Chcete byt výnimočný alebo katalogový? Máme pre Vás pripravenú jedinečnú a originálnu ponuku soboného designu. Fotka na plátno do obývačky, alebo samolepka na auto? Nieje žiaden problem. Štýlový a neopakovateľný design aj pre Váš interier. Viac info v sek

prejsť na článok