Oslavujeme Medzinárodný deň sestier

Liečba bolesti chrbta, chrbtice a platničiek - EuroPainClinics - Pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier, ktorý oslavujeme práve dnes 12. mája, si dovoľujeme čo najsrdečnejšie poďakovať všetkým sestričkám z našich pracovísk EuroPainClinics za ich náročnú, zodpovednú a záslužnú prácu pri každodennej starostlivosti o našich pacientov a za ich trpezlivosť, empatiu, obetavosť a profesionalitu. Celosvetový sviatok slávime v upomienku dňa narodenia slávnej anglickej ošetrovateľky Dámy s lampou Florence Nightingale, priekopníčky moderného ošetrovateľstva a zakladateľky povolania zdravotnej sestry. Všetkým jej nasledovateľkám patrí hlboký rešpekt k ich profesii. Ďakujeme! Tím EuroPainClinics Tento príspevok Oslavujeme Medzinárodný deň sestier publikované na EuroPainClinics.

prejsť na článok

Dnes oslavujeme Deň Ústavy SR: Politické špičky pripomenuli dôležitosť tohto sviatku

Základný zákon štátu dnes oslavuje 31 rokov Deň Ústavy Slovenskej republiky si pripomínajú aj politické osobnosti The post Dnes oslavujeme Deň Ústavy SR: Politické špičky pripomenuli dôležitosť tohto sviatku appeared first on Startitup.sk.

prejsť na článok

XIII. Celoslovenská konferencia sestier pracujúcich v oftalmológii aj s našou účasťou

XIII. Celoslovenská konferencia sestier pracujúcich v oftalmológii V dňoch 20. a 21.10. 2023 sa v Tatrách organizovala XIII. Celoslovenská konferencia sestier pracujúcich v oftalmológii. Konferencie sa zúčastnilo aj naše pracovisko JZS očnej Liptovskej ne

prejsť na článok

Prajeme vám krásny Medzinárodný Deň Žien!

Prajeme vám krásny Medzinárodný Deň Žien! The post Prajeme vám krásny Medzinárodný Deň Žien! appeared first on R - Clinic.

prejsť na článok

Oslavujeme 10 rokov

Je neuveriteľné, ako ten čas letí. Ani sme sa nenazdali a celé jedno desaťročie je za nami. Čo sme za tú dobu dokázali? Kam sme sa posunuli? A čo sme si pre vás pripravili?

prejsť na článok