Ortéza na zlomený prst vyrobená na 3D tlači inovatívne riešenie na mieru

Keď príde k zlomeninám prstov, často sa pacienti stretávajú s nedostatkom možností na rýchlu a efektívnu liečbu. Či už ide o nedostatok prístrojov alebo finančných prostriedkov, mnohí sa často musia uspokojiť s riešeniami, ktoré im nie sú úplne prispôsobené. Ale čo keby existovalo jednoduché a cenovo dostupné riešenie, ktoré by bola vyrobené na mieru a zodpovedalo presne potrebám pacienta? Práve to sme vám priniesli ortézu na zlomený prst vyrobenú na 3D tlači. S našou ortézou sa budete cítiť pohodlne, efektívne a s dôverou v proces liečby. V tomto článku vám ukážeme, ako táto jednoduchá a inovatívna technológia môže pomôcť vyliečiť vaše poranenie rýchlo a bez problémov. Keď som v novembri 2021 spadla z koňa a zlomila si prst na ruke (konkrétne 4. prst), na pohotovosti mi dali len štvorec a obväz. O pár dní neskôr som bola na chirurgii v Trnave, kde mi chirurg povedal, že mi nemôže dať ortézu na prst, pretože pán technik, ktorý ich vyrábal, zomrel a zatiaľ to po ňom nik neprevzal. Rozhodla som sa teda vyrobiť si ortézu sama na 3D tlačiarni. Bola to moja prvá skúsenosť s 3D tlačou, no po nejakom čase a niekoľkých pokusoch som sa do toho dostala. Ortézu som navrhla a vyrobila z recyklovanejšieho plastu PETG, ktorý je tvrdší a odolnejší, než bežné plastové materiály a nezanecháva žiadny negatívny vplyv na životné prostredie. Moje vlastné skúsenosti s ortézou boli veľmi pozitívne. Chirurg mi ju schválil a prst sa krásne zrástol a zahojil. Lekár bol nadšený a povedal mi, že by som takéto ortézy mohla vyrábať aj pre ostatných pacientov. Tým sa zrodil môj biznis plán. Ortéza na zlomený prst je univerzálna a je možné ju vyrobiť v rôznych veľkostiach, stačí nám poskytnúť rozmery. Táto ortéza sa hodí nielen na zlomené prsty, ale aj na iné podobné poranenia, pripevňuje sa pomocou suchého zipsu, ktorý ju drží pevne na mieste. Výhodou 3D tlače je, že ortézu je možné vyrobiť na mieru a v prípade potreby aj rýchlo. Je to jednoduché, ale účinné riešenie pre tých, ktorí hľadajú rýchlu a efektívnu pomoc pri zlomení prstu. Ak hľadáte riešenie pre svoj zlomený prst, ortéza vyrobená na 3D tlači je to, čo potrebujete. Kontaktujte nás a my vám radi vyrobíme ortézu na mieru. Vaše zdravie a pohodlie je pre nás prioritou. Odkaz na náš produkt : Ortéza na zlomený prst klaudiaochabova.sk The post Ortéza na zlomený prst vyrobená na 3D tlači – inovatívne riešenie na mieru first appeared on KM3D.

prejsť na článok

ESET

ESET1/5BratislavaFit out na mieru ESET2/5BratislavaFit out na mieru ESET3/5BratislavaFit out na mieru ESET4/5BratislavaFit out na mieru ESET5/5BratislavaFit out na mieruPríspevok ESET je zobrazený ako prvý na Metri s.r.o..

prejsť na článok

Vapiano

Vapiano1/5BratislavaFit out na mieru Vapiano2/5BratislavaFit out na mieru Vapiano3/5BratislavaFit out na mieru Vapiano4/5BratislavaFit out na mieru Vapiano5/5BratislavaFit out na mieruPríspevok Vapiano je zobrazený ako prvý na Metri s.r.o..

prejsť na článok

Bezručova

Bezručova1/5BratislavaFit out na mieru Bezručova2/5BratislavaFit out na mieru Bezručova3/5BratislavaFit out na mieru Bezručova4/5BratislavaFit out na mieru Bezručova5/5BratislavaFit out na mieruPríspevok Bezručova je zobrazený ako prvý na Metr

prejsť na článok

AL trivio

AL trivio1/5TrnavaFit out na mieru AL trivio2/5TrnavaFit out na mieru AL trivio3/5TrnavaFit out na mieru AL trivio4/5TrnavaFit out na mieru AL trivio5/5TrnavaFit out na mieruPríspevok AL trivio je zobrazený ako prvý na Metri s.r.o..

prejsť na článok

To najlepšie pre váš úložný priestor: Vstavané skrine.

Vstavané skrine na mieru: Praktické a štýlové riešenie pre vaše bývanie. Hľadáte praktické a štýlové riešenie pre vaše bývanie? Vstavané skrine na mieru sú pre vás tou správnou voľbou! Sme firma s 24-ročnou skúsenosťou v zákazkovej výrobe nábytku a naš

prejsť na článok