Originálny vianočný darček vaše vyznanie lásky cez knihy z vydavateľstva Grada

Nápad na skvelý vianočný darček pre manžela, darček pre priateľa, darček pre vašu lásku, darček pre frajera, darček pre pár, vianočný darček pre skvelého muža, vianočný darček pre vášho chlapa - knižku Čo na tebe milujem z vydavateľstva Grada. A poviem vám, že vôbec nezáleží na tom, či ste čerstvo zaľúbené alebo sa so svojim partnerom poznáte ako staré hodiny! Príspevok Originálny vianočný darček vaše vyznanie lásky cez knihy z vydavateľstva Grada zobrazený najskôr DARČEKOVÝ PORADCA.

prejsť na článok

Darujte originálny darček pre bábätko, dieťa aj dospeláka!

Hľadáte jedinečný darček, ktorý bude mať aj veľkú emocionálnu hodnotu? Darujte personalizovaný šperk! Viete, že u nás v eshope nájdete veľké množstvo personalizovaných darčekov. My vieme, aké náročné niekedy býva nájsť originálny darček, ktorý bude obdaro

prejsť na článok

Vianočný večer

Zavonia ihličie, snehom zapadne domček, a u vás v izbičke bude stáť stromček. Pod stromčekom darček, bude ich moc, Vianočný večer má kúzelnú moc.

prejsť na článok

Vianočný darček

Manželom sa narodí dieťa, no je to iba hlava. Tak už po troch rokoch na Vianoce sa hlava prikotúľa ku stromčeku, rozbalí svoj darček a hovorí: - Zase čiapka?!

prejsť na článok

Vianoce 2022

Vianoce prichádzajú....................... Aj tohoročný vianočný čas pozostával z prípravy na sviatky: piekli sa koláčiky, ozdobovali sa miestnosti a čakalo sa na odovzdávanie darčekov. Aj tohto roku vďaka milým ľudom boli vianočné sviatky štedré. P

prejsť na článok

Plný lásky

Na stole je kapor a iné dobroty, uprostred sviečka a stromček oproti. Nech vládne pohoda v dnešný deň sviatočný, nech plný lásky je tento čas vianočný.

prejsť na článok