Požadovaná stránka neexistuje

Rozprávka

Nesmelým bozkom začína rozprávka, končí sa úsmevom malého dieťatka. To nie je rozprávka, to je už život sám, nech veľa šťastia prinesie i vám.

prejsť na článok

Privatizačná rozprávka

Viete, ako sa začína privatizačná rozprávka? Kde bolo, tam nebude...

prejsť na článok

Rozprávka v múzeu

Rozprávka v múzeuV mesiaci február naša trieda 4. D prijala pozvanie do Horehronského múzea na výstavu Rozprávka v múzeu. Na chvíľu sme sa preniesli do čarovného sveta rozprávok. Našou inšpiráciou v rámci zážitkového podujatia bolo vytvorenie prstových ma

prejsť na článok

Rozprávka v Hoteli Podlesí v krásnej izbe Lux s polpenziou, bazénom, masážou a soláriom (až do februára 2024)

Cena: 285 €Rozprávka v Hoteli Podlesí v krásnej izbe Lux s polpenziou, bazénom, masážou a soláriom (až do februára 2024)

prejsť na článok

Asterix v Británii

Celovečerná animovaná rozprávka s Asterixom a Obelixom. Británia čaká na silných Galov.

prejsť na článok

Čin Čin (celá rozprávka)

Všetky časti obľúbenej slovenskej bábkovej rozprávky Čin Čin o dobrodružstvách vrabca Čima. Pozrite si rozprávku Čin Čin online cez youtube.

prejsť na článok

Mikuláš v Levoči

Pozývame vás 5. decembra 2023 o 17.00 hodine k radnici v Levoči Program: Rozprávka Princezná nad zlato Príchod Mikuláša s pomocníkmi Spoločne rozsvietime vianočný stromček.

prejsť na článok

Rozprávka pre Janka

Malý Janko prosí ocka: - Ocko, povedz mi rozprávku! - Dobre teda, synček , odvetí otec, počúvaj. - Zajtra príde ocko zavčasu domov, triezvy, mame prinesie kvety a tebe trojkolku...

prejsť na článok

Po stopách českého filmu. Kde sa natáčali snímky, ktoré tak milujeme?

Ste fanúšikom skôr zahraničných filmových snímok alebo preferujete pravú českú klasiku? Aj keď ste možno milovníkom amerických alebo iných zahraničných filmov, určite nedáte dopustiť aspoň na zlaté české rozprávky, v ktorých dobro víťazí nad zlom av ktorý

prejsť na článok

Sprostá rozprávka

Veverička sedí na strome a lúska oriešky. Rozlúskne prvý - strieborné šaty. Rozlúskne druhý - zlaté šaty. Rozlúskne tretí - diamantové šaty. Veverička sa rozplače, schúli sa na konáriku a vzlyká: - Ja asi kvôli sprostej rozprávke skapem od hladu!

prejsť na článok