Október II.

V druhej polovici októbra sme si na našich elipsách zopakovali dni v týždni a mesiace, ktoré sme si aj vytlieskali. Okrem toho sme oslávili 4. narodeniny Paulínky Čókovej, ktorá nám priniesla mandarínky s gúľajúcimi sa očkami. Na hudobke sa deti naučili nové pesničky a zahrali si na viacerých hudobných nástrojoch. Na lezku vo Vertigu sme si precvičili svoju koordináciu pohybov a na agličtine zase naše jazýčky. Spravili sme si pokus s olejom a vodovými farbami a vysvetlili si, prečo sa nezmiešajú. Počas našich expedícií sme sa boli vyšantiť na ihrisku a s Katkinim ocinom sme si nazbierali a pomenovali listy v lese a dali si ich vylisovať. Počas našich kreatívnych dní, si deti po olovrante vylepovali s bavlnkami listy, tekvice a žalude. S Maruškou si predškoláci vyrábali kačičky. Takisto si začali spoločne skúšať divadielko. Cez hudbu, tanec a „storytelling“ si skúšali zahrať postavy, ktoré v deji vystupuju a tiež jednotlivé situácie v príbehu. Októbrová kultúrna expedícia bola v Pisztoryho paláci – výstava kresličov (s mentálnym a iným postihnutím) „Hento Toto“. Témou bolo „Čo by si urobil, keby si mal zázračnú moc?“. Jedno z našich detí by sa napríklad premenilo na jednorožca, druhé by zase premenilo všetko na cukríky, sladkosti a oblizovalo by cukríkový asfalt. Už tradične, na konci októbra, sme mali Svetlonoské dielničky. Vyrezávali sme si spoločne s Vami tekvice, ktoré sme si aj neskôr večer rozsvietili. Deti si takisto mohli vyrobiť tekvice z farebného papiera alebo si ich vylepiť z krepového papiera. Takýto bol zvyšok nášho októbra a my sa už tešíme, čo nám prinesie ďalší mesiac – november. 

prejsť na článok

Október v O.D. o RODINE S POSLANÍM

NOVÁ SÉRIA PRAKTICKÝCH VYUČOVANÍ UŽ OD ZAJTRA V O.D! Existuje miesto, kde človek zažíva to najväčšie nadšenie, najväčšiu RADOSŤ, najkrajší pocit BYTIA, sebarealizácie miesto, kde sa SNY stávajú skutočnosťou, miesto, kde je človek obohatený v prijímaní i D

prejsť na článok

Akciový leták október 2022 (7.10. 16.10.2022)

The post Akciový leták október 2022 (7.10. – 16.10.2022) first appeared on Záhradníctvo Garden Team.

prejsť na článok

NOVÉ KURZY LADYWORK Október 2021

Ladywork je 9-týždňový program, ktorý je primárne zameraný na nápravu popôrodnej diastázy, posilnenie svalov panvového dna vo všetkých vrstvách a reaktiváciu celého, ženského jadra.

prejsť na článok

Barbara Marek

Október 2022 Krátky zostrih Prehrať video

prejsť na článok

NOVÉ KURZY OKTÓBER DECEMBER 2022

Ladywork je 9-týždňový program, ktorý je primárne zameraný na nápravu popôrodnej diastázy, posilnenie svalov panvového dna vo všetkých vrstvách a reaktiváciu celého, ženského jadra.

prejsť na článok