Odborné podujatie (webinár) pre sestry

Viac informácií o podujatí a registráciu nájdete tu. Príspevok Odborné podujatie (webinár) pre sestry je zobrazený ako prvý na Gyncare.sk.

prejsť na článok

Odvysielaný webinár na tému Prečo a kedy by som si mala dať zmraziť vajíčka social freezing?

Odvysielaný webinár: youtube.com/gyncarePrečo a kedy by som si mala dať zmraziť vajíčka social freezing?Presenter: MUDr. Andrea Grendelová, PhD.Skúsená odborníčka, gynekologička z Gyncare centra v KošiciachZmrazením vajíčok získava žena šancu na neskorši

prejsť na článok

Vianočné koledy pacientom

Rehoľné sestry sv. Vincenta Satmárky spolu s dobrovoľníkmi a zamestnancami hospicu, boli tradične v štedrý večer koledovať pacientom a zamestnancom v službe.

prejsť na článok

Myslela, že už zomrela a je už v nebi :)

Nedokážem v tomto krátkom liste popísať všetky moje pocity a zážitky – ale jedno viem naisto. Nesmierne ste nám pomohli a neboli by sme bez Vašej pomoci túto ťažkú situáciu zvládli. ... napísala nám pani Margita nie dlho po úmrtí svojej sestry Elenky v na

prejsť na článok

Pozvánka na nové podujatia pozemné a inžinierske stavby

Arkance Systems vás pozýva na nové podujatia - BIM Academy, sériu školení, webinár. Neváhajte a zaregistrujte sa včas. Správa Pozvánka na nové podujatia pozemné a inžinierske stavby prichádza z arkance-systems.sk.

prejsť na článok

Google Workspace pre učiteľov

Google Workspace nám učiteľom ponúka veľké množstvo aplikácií, ktoré uľahčujú našu prácu. My vás naučíme, ako z nich dostať maximum. Každej aplikacii/téme venujeme 60-90 minutový webinár. Školenia nahrávame, záznam si kedykoľvek opäť pustíte.

prejsť na článok