Ochráňte váš kávovar pred vodným kameňom VIDEONÁVOD

Kávovary, tak ako ostatné spotrebiče, ktoré ohrievajú vodu, sú mimoriadne citlivé na tvorbu vodného kameňa. Práve odstraňovanie vodného kameňa patrí k tým najčastejším problémom, s ktorým sa na nás zákazníci v servise obracajú. Vodný kameň v kávovare spôsobuje nesprávny prietok vody pri príprave kávy alebo z bojleru. Pripravili sme si pre vás návod ako filter jednoducho vymeniť a bez problému si tak vychutnávať obľúbenú kávu. The post Ochráňte váš kávovar pred vodným kameňom | VIDEONÁVOD appeared first on DAVITAL | Nápojové automaty a kávovary.

prejsť na článok

HiBREW H11. Pákový, až 19 barový slim kávovar. (Recenzia)

Mega cena v európskom sklade. Celokovový kávovar H11 ktorý pripravý kávu s bohatou penou. Článek HiBREW H11. Pákový, až 19 barový slim kávovar. (Recenzia) se nejdříve objevil na Kúp to z Číny- Zľavové kupóny AliExpress a Banggood.

prejsť na článok

Videonávod: Ako získať 600% bonus na Moon Bitcon (Coinpot)

Videonávod: Ako získať 600% bonus na Moon Bitcon (Coinpot)Vo videu nájdete tipy a triky ako môžete využiť bonusy na kohútiku moon bitcoin až do výšky 600%! Bitcoin kohútiky vyplácajúce na Coinpot: moonbit.co.in (btc) bitfun.co (btc) bonusbitcoin.co (btc)

prejsť na článok

Toto nezabudnite urobiť po príprave cappuccina VIDEONÁVOD

Kto by nemal rád lahodnú mliečnu penu, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou obľúbených nápojov cappuccino či latte macchiato. Ak si cappuccino pripravíte pomocou automatického kapučinátora, ktorý je súčasťou kávovarov Saeco Royal OTC a Saeco Aulika Evo Top H

prejsť na článok

Špindlerův Mlýn v Interhoteli Montana *** s polpenziou, welcome drinkom, Vodným rajom či privátnou saunou

Cena: 195 €Špindlerův Mlýn v Interhoteli Montana *** s polpenziou, welcome drinkom, Vodným rajom či privátnou saunou

prejsť na článok

Dovolenka v Tatrách - Hotel Tulipán*** s vodným svetom a od 850 metrov od lanovky na Lomnický štít.

Cena: 139 €Dovolenka v Tatrách - Hotel Tulipán*** s vodným svetom a od 850 metrov od lanovky na Lomnický štít.

prejsť na článok