Obmedzená platnosť certifikátov pre všetky Global Best practice

Peoplecert od začiatku roku zavádza nové pravidlá pre platnosť všetkých certifikátov Global BestPractice. V snahe pomôcť kandidátom udržať si náskok na konkurenčnom trhu práce a zabezpečiť aktuálneinformácie a zručnosti v daných oblastiach, bude od roku 2023 potrebné po troch rokoch obnovovaťvšetky certifikácie Global Best Practice. Táto požiadavka na obnovenie bude zavedená ako súčasťProgramu nepretržitého profesionálneho rozvoja PeopleCert s cieľom pomôcť kandidátom na ichceste celoživotného vzdelávania. Táto obmedzená platnosť certifikátov platí pre všetky Global Best practice. Všetci kandidáti si teda budú musieť certifikáty obnoviť do troch rokov od ich pôvodných dátumovcertifikácie. Čo to môže pre Vás znamenať? Ak ste certifikovaný pred 30. júnom 2020je potrebné si do 1. júla 2023 obnoviť certifikácie bez ohľadu na pôvodný dátum vydania.V prípade certifikácie po júni 2020je potrebné si obnoviť svoju certifikáciu (certifikácie) do 3 rokov od pôvodného dátumu vydania. Spôsoby obnovy certifikácie Od 15. januára 2023 sú dostupné dva spôsoby obnovenia: Zopakovať rovnakú skúškuMôžete si obnoviť svoju certifikáciu opätovným absolvovaním pôvodnej skúšky pred dátumom obnovenia.Absolvovať ďalšie kurzy a certifikácieMôžete si obnoviť svoju certifikáciu tým, že sa zúčastníte ďalšieho kurzu a urobíte skúšku v rámci rovnakého balíka produktov pred dátumom obnovenia. Od marca 2023 bude pre kandidátov k dispozícii tretí spôsob obnovenia: Zbierať a zaznamenávať CPD bodySvoju certifikáciu si môžete obnoviť zbieraním a zaznamenávaním bodov CPD (ďalšie podrobnosti budú spresnené neskôr) Kandidáti, ktorí si nepredĺžia platnosť, budú aj naďalej zaradení do Successful Candidates Register(SCR) a Candidate Verification Service, ale do ich záznamu bude pridaná poznámka, že ich certifikácianezodpovedá aktuálnym požiadavkám a je potrebné ju obnoviť. The post Obmedzená platnosť certifikátov pre všetky Global Best practice appeared first on OMNICOM.

prejsť na článok

Another practice with our kids!

Another practice with our kids! Enjoing their smile and happiness! Glad that we have here a lot of kids that are enjoying our practice!      Príspevok Another practice with our kids! zobrazený najskôr L4T.

prejsť na článok

Overenie PZP

Overenie platnosti povinného zmluvného poistenia (PZP) je kľúčové pre každého majiteľa vozidla na Slovensku. PZP chráni majiteľov vozidiel pred finančnými nákladmi spojenými s škodami spôsobenými pri nehodách. Na Slovensku je PZP povinné pre každé vozidlo

prejsť na článok

Aktualizace smluvních podmínek v souladu s GDPR

V rámci plnění požadavků definovaných novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR), které vstupuje v platnost 25. 5. 2018, bychom vás chtěli informovat o aktualizaci Smluvních podmínek společnosti ZONER software, a.s. a souvisejících dokumentů.

prejsť na článok

Najčastejšie otázky ohľadom PZP

Povinné zmluvné poistenie (PZP) je zákonom stanovené poistenie vozidla, ktoré chráni vodičov a ich vozidlá v prípade dopravných nehôd. Aj keď sa jedná o povinné poistenie, stále sa okolo neho vyskytuje množstvo otázok. V tomto článku sa pozrieme na niekto

prejsť na článok

Meet our player from Slovakia Filip Roman

Meet our player from Slovakia Filip Roman who is only 12 years old! Our little talent having professional practice under our coach Michal Fasung Good luck Filip!   Príspevok Meet our player from Slovakia Filip Roman zobrazený najskôr L4T.

prejsť na článok