Obchodný a finančný plán

Pre bratislavskú spoločnosť Lightstorm sme spracovali komplexný obchodný plán.  Spoločnosť sa zaoberá prevádzkou datacentra kategórie Tier III. pre inštitucionálnych klientov ako sú banky, telekomunikačné spoločnosti, IT spoločnosti a iné.. Viac: www.lightstorm.sk The post Obchodný a finančný plán appeared first on Proprietary.

prejsť na článok

Financovanie bývania

Kedy začať riesiť financovanie bývania? Ako zostaviť finančný plán? Podľa akých kritérií vybrať tú najvhodnejšiu hypotéku a čo je to zelené financovanie? Spísali sme pre vás všetky odpovede. The post Financovanie bývania appeared first on emter.sk.

prejsť na článok

90-Dňový Akčný Plán, konferencia

Celý víkend v Demänovskej doline v Jasnej patril priamemu prenosu z konferencie 90-Dňový akčný Plán. Podujatie sa konalo uprostred krásnej prírody, v Ski & Wellness Residence Družba The post 90-Dňový Akčný Plán, konferencia appeared first on LiveP

prejsť na článok

Bežecký plán pre začiatočníkov + motivačné tipy

Začínate behať a neviete, koľko si toho naložiť? Zostavili sme pre vás tréningový plán, ktorý vás behom pár týždňov pripraví na hobby súťaže. Pridali sme taktiež rady, čomu sa pri behu vyhnúť a ako sám seba podporiť v lepších výsledkoch.

prejsť na článok

Nový obchodný partner na severe európy

Lesné kolesové traktory EQUUS 175N bude v Nórsku zastupovať spoločnosť Skogservice as.

prejsť na článok

Jablonka plán termínov v roku 2023

The post Jablonka plán termínov v roku 2023 appeared first on ARRIVA Liorbus.

prejsť na článok