O zlate ( 1. časť )

Čo to je zlato Je to sýtožlý kov od nepamäti obdivovaný pre svoje unikátne vlastnosti. V prírode sa vyskytuje v rýdzej podobe vo forme zlatých [] The post O zlate ( 1. časť ) appeared first on petertorok.sk.

prejsť na článok

O zlate ( 2. časť )

Kde ho hľadať Väčšina ložísk zlatej rudy je už za svojim vrcholom, ale rastúca cena zlata stále umožňuje jeho ťažbu ako aj otváranie nových ťažobných [] The post O zlate ( 2. časť ) appeared first on petertorok.sk.

prejsť na článok

O zlate ( 3. časť )

Zlato na šperky. Najviac zlata na svete je pravdepodobne uloženého v šperkoch vo vlastníctve miliónov ľudí po celom svete. V mnohých krajinách sveta je neoddeliteľnou [] The post O zlate ( 3. časť ) appeared first on petertorok.sk.

prejsť na článok

O zlate ( 4. časť )

Rýdzosť je všetko. Zlato je najdrahšia zložka zliatiny v šperku a preto je jeho obsah určujúci pre označenie zliatiny. Obsah zlata v zliatine sa volá [] The post O zlate ( 4. časť ) appeared first on petertorok.sk.

prejsť na článok

4 užitočné tipy ako vybrať zlaté náušnice pre dámu v rokoch?

Zlaté náušnice sú vďačným darčekom, ktorý určite poteší každú ženu, dámy v zrelom veku nevynímajúc. Sú však isté špecifiká, ktoré by mali dámske náušnice kupované ženám v starších rokoch spĺňať. Ak chcete potešiť dámu vo svojom okolí a chystáte práve taký

prejsť na článok

Vyberáte prvé náušničky pre malú slečnu? Vsaďte na zlato!

Prvé náušničky sú veľkou udalosťou v živote rodiča a jeho prvého dieťatka. Predtým ako ich vyberiete, prečítajte si naše tipy ako vybrať práve tie najlepšie. A tiež prečo budú zlaté náušnice vždy dobrou voľbou.

prejsť na článok