O knihe HABIBI

Drahí čitatelia, srdečne zdravím všetkých, ktorí sa dostali až na tento krátky článok o kniheHABIBI. Ako isto viete,knihu HABIBIplánujem vydať knižne už na jeseň 2020, a tak som sa rozhodla svoje dielo odpublikovať. Ku knihám sa dostanete veľmi ľahko, a to buď cez online kníhkupectvá (martinus.sk, pantarhei.sk, bux.sk, gorila.sk) alebo v kamenných predajniach Martinus a Panta Rhei. Knihy vyjdú aj ako eBooky pre tých z vás, ktorí sú milovníci čítačiek. DÁTUM VYDANIA: Október/November 2020 Pevne verím, že tí z vás, ktorí si prežijú svoj habibi-príbeh, sa so mnou podelia o svoje názory či už v recenziách na martinus.sk, pantarhei.sk , alebo cez súkromnú správu na mojich sociálnych sieťach: Facebook: Baja Dolce autor Instagram: Baja Dolce autor www.bajadolce.sk Ak si chcete zakúpiť knihy z môjho pera, tak tu je univerzálny link, ktorý vám ukáže všetky moje publikované diela:http://bit.ly/BajaDolceMartinus RECENZIE od čitateľov nájdete v komentároch pod týmto príspevkom. Budem sa tešiť na vaše názory, S láskou vaša BAJA DOLCE Obsah tejto stránky (www.bajadolce.sk) je duševným vlastníctvom autorky Baja Dolce a je chránený v zmysle Autorského zákona č.185/2015 Z.z. v znení neskorších predpisov a príslušnými platnými právnymi predpismi Slovenskej republiky. Kopírovanie textu je výslovne zakázané bez písomného povolenia autorky. The post O knihe HABIBI appeared first on Baja Dolce.

prejsť na článok

Branislav Noks v rozhovore (aj) o svojej novej knihe Rituály miznutia

Zvolenský DJ a spisovateľ Branislav Noks v rozhovore a na fotkách pre nezávislý umelecký web Sick Minded Cult predstavil svoju novú knihu Rituály miznutia. Zvolenský DJ a spisovateľ Branislav Noks porozprával o svojej novej knihe, stretnutí s moti

prejsť na článok

Zábavné húseničky

S pani Dankou Hlavatou sa po prvej knihe Bájky o ázijských zvieratkách z „obchodného vzťahu“ vyvinulo priateľstvo. Danka má neskutočné množstvo energie, ktorú dáva plným priehrštím tomuto svetu.

prejsť na článok

O motocykloch, na ktorých sme vyrastali

Veterán.SK júl 2021 V garáži nás privítal vzácny človek, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou motocyklov z Považskej Bystrice. Konštruktér Zdeno Metzker st. vo svojich spomienkach listuje ako v knihe a dal by sa počúvať celé hoidny.

prejsť na článok