Nový seriál o vyhorení

V Ostrave, v štúdiu firmy PROEBIZ sme v dňoch 13. - 14.02.2024 natáčali 12- dielny seriál O VYHOŘENÍ. V seriáli sa dozviete, ako môžete identifikovať prvé príznaky vyhorenia, v čom spočíva príčina a následok, koho najviac postihuje, čo môže urobiť človek samotný a čo jeho líder a ako vstať z popola - ako bájny vták Fénix... Hovorili sme o našej autentickej skúsenosti ako bývalí zamestnanci a manažéri, ktorí to zažili na vlastnej koži, o pracovnej a osobnej kríze a ako z nej nájsť cestu von. The post Nový seriál o vyhorení first appeared on Priestor plus.

prejsť na článok

Premiéra 1. dielu seriálu O VYHOŘENÍ

1. diel seriálu O VYHOŘENÍ je úvod do seriálu, v ktorom opíšeme, aké sú príznaky vyhorenia, ako z neho von a čo môže urobiť líder aj zamestnanec samotný. The post Premiéra 1. dielu seriálu O VYHOŘENÍ first appeared on Priestor plus.

prejsť na článok

Pripravovaný nový vestibul

V našej budove na Poliankach 5 pripravujeme nový vestibul, ktorý bude hotový od marca 2019. Príspevok Pripravovaný nový vestibul zobrazený najskôr BCP s.r.o..

prejsť na článok

JEDNÉHO DŇA SOM SA NEVEDELa POSTAVIŤ

Mým hostem je žena. Matka třech ratolestí, profesionální koučka a psycholožka. Katka Potúčková. Spojila nás práce, ale náš vztah se posunul do, jak to já nazývám, profesionálního přátelství. Katka se věnuje primárně tématu cesty mentálního zdraví, což je

prejsť na článok

Dočkáme sa HBO seriálu o chlapcovi, ktorí prežil?

Správy o tom, že by mohol vzniknúť HBO seriál o Harry Potterovi tu už pred pár mesiacmi boli. Ale dnes, zahraničný portál Bloomberg priniesol informáciu, že jednania medzi štúdiom Warnerov, tímom J.K. Rowling a HBO sa naozaj dejú. Dočkáme sa HBO seriálu o

prejsť na článok