Nový šéf spravodajstva a publicistiky Markízy prichádza z Novy

Novým riaditeľom spravodajstva a publicistiky televízie Markízy bude Michal Kratochvíl, ktorý posledných šesť rokov šéfoval spravodajstvu a publicistike v českej TV Nova, ktorá je sesterskou televíziou Markízy.

prejsť na článok

Markíza oznámila zmeny vo vedení, mení aj šéfa spravodajstva a publicistiky (FOTO)

Markíza dnes oznámila sériu personálnych a organizačných zmien. Z televízie odchádza doterajší riaditeľ spravodajstva a publicistiky Henrich Krejča. Na jeho miesto prichádza Michal Kratochvíl, ktorý doteraz pôsobil ako šéfredaktor a zástupca vedúceho spra

prejsť na článok

EP Dereš Nový Život

Počas pandémie COVID-19 vydáva Dereš výber starších skladieb ako EP s názvom Nový Život. EP vychádza iba v digitálnej forme na streamingových službách. Príspevok EP Dereš Nový Život je zobrazený ako prvý na Dereš.

prejsť na článok

Na JOJ prichádza Viola, prinášame podrobnosti (FOTO, VIDEO)

Každý utorok a štvrtok bude televízia JOJ vysielať nový seriál Viola.

prejsť na článok

Prichádza nový romantický seriál s hviezdou Lásky na prenájom (VIDEO)

Čo sa stane, keď sa pretnú životné cesty bohatého plejboja a krásnej podvodníčky? Bude z toho láska? Turecká seriálová novinka štartuje už 1. januára 2024 o 19:00 hod. na obrazovkách televízie Doma.

prejsť na článok

Hviezda seriálu Viola sa preslávila už ako tínedžerka, pozrite sa ako (FOTO)

Už 9. januára prichádza na obrazovky JOJ nový seriál Viola. V hlavnej úlohe uvidíte krásnu herečku a modelku, Francescu Chillemi. Tá odštartovala svoju kariéru v o niečo inej sfére.

prejsť na článok