Nový LOCUST 904

LOCUST 904 sa stal skutočnosťou! Spoločnosť Way Industries predstavila nasledovníka úspešného modelu 903. Slovenské predpoklady Ako asi každý vie, slovenský výrobca Way Industries má u nás vo šmykom riadených nakladačoch výsadné postavenie. Ako silný hráč na slovenskom a českom trhu disponuje prostriedkami a zázemím, aby si mohol dovoliť do sériovej výroby priviesť niečo nové.  A to sa mu podarilo. Ako z inej planéty Hoci stroj vychádza z osvedčenej konštrukcie obľúbeného typu 903, spoločné dizajnové prvky by ste hľadali márne. Málokedy sa vidí, aby dizajn tak sebavedome nasledoval funkciu. V tomto ohľade nesie Locust 904 výraznú českú stopu. WAY Industries a.s. totiž pre vytvorenie novej koncepcie usporiadania hmôt a nového dizajnu oslovilo štúdio popredného českého dizajnéra a dvojnásobného laureáta ocenenie Red Dot Design Award Martina Tvarůžka. Výhľad vďaka výložníku Konštruktéri s dizajnérmi kládli osobitný dôraz na výhľad z kabíny ktorý je jedným z kľúčových parametrov stroja. Vďaka novému dizajnu výložníka docielili rozšírenie zorného poľa o 20 cm smerom nadol. Celkovo sa tak viditeľnosť zlepšila o 14%. Premyslený vývoj Na tomto obrázku vidíme vývojový medzityp. Je z neho zrejmé, že konštrukcia prebiehala postupne od známeho k novému. Kabína a valeriána medzityp sú už nové, ale tvar výložníka je zatiaľ pôvodné, a rovnako tak ešte nedošlo k prepracovanie rámu a vytvorenie boxov s užívateľsky komfortnými servisnými prístupy po stranách. Servisný prístup 360° Finálnej verzie má práve ony boxy, ktoré slúži na uľahčenie pravidelnej údržby. Pravý box ukrýva výsuvný vzduchový filter, batériu s odpojovačom a tankovacie hrdlo palivovej nádrže, zatiaľ čo pod krytom ľavého boxu nájdeme ventilátor prídavného chladenia hydraulického oleja, nádržku kvapaliny do ostrekovačov a otvor pre dolievanie hydraulického oleja. Kryté nádrže Ak by ste chceli vedieť, kam sa podeli nádrže na hydraulický olej a palivo, vedzte, že sú teraz zabudované priamo do rámu stroja. Novo vzniknutý priestor pod vyššie spomenutými boxami možno využiť pre umiestnenie protizávažia. Nosnosť nakladača je 900 kg, s prídavným protizávažím 1000 kg. Inovácie v interiéri Nakladač prešiel tiež inovácií vo svojom interiéri. V kabíne na mechanikov čaká vedľa novo spracovaných plastových krytov farebný displej a originálne zabudovaná klimatizácie. Celkovú fotografiu interiéru zatiaľ nemáme.  Galéria LOCUST 904 Pozrite si galériu fotografií pripravovaného modelu LOCUST 904 Článok je prevzatý z BAGRY.CZ Príspevok Nový LOCUST 904 zobrazený najskôr KCI TECH s.r.o..

prejsť na článok

Pripravovaný nový vestibul

V našej budove na Poliankach 5 pripravujeme nový vestibul, ktorý bude hotový od marca 2019. Príspevok Pripravovaný nový vestibul zobrazený najskôr BCP s.r.o..

prejsť na článok

Fitness dráha, Nový Smokovec

Fitdráha s pníkmi je vyhotovená z odolného agátovoého dreva. Tvorená je kladinami a pníkmi. Pre lenivejších sú k dispozícii prevažovacie hojdačky. Realizácia: Nový Smokovec, 2021. Príspevok Fitness dráha, Nový Smokovec je zobrazený ako prvý na De

prejsť na článok

CENNÍK NOVÝ C5 AIRCROSS

https://ziadosti.citroen.sk/cenniky/novy-c5-aircross The post CENNÍK NOVÝ C5 AIRCROSS appeared first on Citroen Bilčík.sk.

prejsť na článok

Nový cenník služieb recyklačného strediska

Do pozornosti dávame nový cenník Recyklačného stredika Kameňolom Kostiviarska, ktorý je v platnosti od 01.01.2024: Cennik_recyklacneho_strediskaj_2024 The post Nový cenník služieb recyklačného strediska appeared first on PEMAX PLUS.

prejsť na článok