Nový lesný klub na Slovensku

Lesný klub Dúhová škola vznikol v septembri 2017 na Stožku. Navštevuje ho 6 detí. Funguje od utorka do štvrtku v čase od 8:30 do 12:30 hod. Lesný klub Dúhová škola vedie Alexandra Šimegová, lektorka metódy Empower the child podľa A. Karimova. Alexandra, alebo ako ju deti volajú – naša Saška, má mnohoročné skúsenosti s vedením vekovo pestrých detských kolektívov v lesných kluboch. Lesný klub Dúhová škola je otvorený pre verejnosť, každý utorok v čase od 8:30 do 10:00. V tomto čase prebiehajú spoločné hry rodičov s deťmi, tých čo chodia do lesného klubu ale aj širokej verejnosti. Našim cieľom je takto predstaviť náš prístup k rozvoju detskej osobnosti a tiež utužovanie vzťahov medzi rodičmi a deťmi. „Odkedy naše deti navštevujú Lesný klub Dúhová škola badám ich väčšiu samostatnosť. Už necítim potrebu riešiť každú situáciu, ktorá medzi nimi vznikne, ani v prípade hádky. Vidím, že aj počas hádky komunikujú a hľadajú riešenie. Nie je to len výlev hnevu. Je to pre mňa oslobodzujúce!“ , hovorí Michaela, mamička dvoch chlapčekov navštevujúcich Lesný klub Dúhová škola. A čo na to deti? 5-ročný Jurko hovorí: „ Náš lesný klub je super. Je tam veľa zábavy. Skladali sme lietadlá, naháňame sa s hadom (lanom), som veľmi rád vonku.“ The post Nový lesný klub na Slovensku appeared first on Dúholie.

prejsť na článok

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! The post Hello world! appeared first on Do Sveta - lesný klub.

prejsť na článok

NOVÝ CAN-AM SPYDER F3 NA SLOVENSKU

Premiérové predstavenie na výstave Motocykel 2015 The post NOVÝ CAN-AM SPYDER F3 NA SLOVENSKU first appeared on BRP Center Bratislava.

prejsť na článok

Aj Bolton podáva sťažnosť na FIFA kvôli Marcosovi Alonsovi!

Podľa madridského denníka AS podal anglický klub Bolton Wanderers sťažnosť na Barcelonu, rovnako ako pred vyše mesiacom španielsky klub Union Adarve,…

prejsť na článok

Klub pre mladých Apr 28, 2020

Registračný formulár do The post Klub pre mladých | Apr 28, 2020 appeared first on ReMiDia, n.o..

prejsť na článok

Fotogaléria - Výstava Samojed Klub Slovensko

Pridané nové fotografie kokárd z 9.špeciálnej a 9.klubovej výstavy Samojed Klub Slovensko 1.-2.mája 2015 - Zlatnícka dolina Skalica viď Fotogaléria

prejsť na článok