Nový e-shop Hobby Malacky

Prehľadnejšie rozdelenie sortimentu tovarov na Rybárstvo a Poľovníctvo. Sortiment oboch sme Vám rozdelili do prehľadnejšieho horného menu. Po proklinutí do konkrétnej kategorie sa vám zobrazia produkty zvolenej kategórie. Podkategorie jsme doplnili o obrázky pre prehľadnejšiu a rýchlejšiu orientaciu. Rozšírené filtrovanie vo výpisu produktov Produkty si môžete fitrovat nielen podľa značiek, ale po novom aj podľa cenového posuvníka (od - do), podľa špeciálnych skupín a hlavne podľa dostupnosti priamo u nás na našom obchode. Postupne vám budeme pridávať aj filtrovanie podľa iných parametrov. Aktuálna informacia o skladovej dostupnosti Vďaka napojenia e-shopu na náš informačný systém a na systémy našich dodavateľov vám budeme zobrazovať u produktov čo možno najaktuálnejšiu informaciu o skladovej dostupnosti na našej kamennej predajni Hobby Malacky. Zákaznický účet Registrovaní zákazníci budú mať k dispozícii svoj zákaznický účet, do ktorého sa prihlásia pomocou prihlasovacieho emailu a hesla. V zákaznickom účte budete mať prehľad o svojich objednávkach a ich stavu, celkovom obratu, prehľad o vami označených obľúbených produktoch. Tu si tiež môžete editovat svoj profil a meniť svoje fakturačné a dodacie údaje, ktoré se vám pri nákupe automaticky po prihlásení vyplnia v nákupnom košíku. Responzivní design Prezerajte si produkty alebo nakupujte on-line na počítači, notebooku, tabletu či mobilu. S novým designom sa vám e-shop bude prispôsobovať podľa vami používaného zariadenia, či používate klávesnicu, myš alebo dotykovú obrazovku.

prejsť na článok

Váš dom farieb hobby centrum Nitra

Nitra Bratislavská 35 (HomeBox pri Möbelixe) iaclorctmsk Tel.: +421 948 955 977 Zobraziť na mape The post Váš dom farieb hobby centrum – Nitra first appeared on Dom Farieb Hobby Centrum.

prejsť na článok

Váš dom farieb hobby centrum Bratislava – Nové Mesto

Račianská ulica (oproti  Palme) Pri bielom križi 8 aiaalcenru.k tel./fax: 02/446 45 111 Zobraziť na mape The post Váš dom farieb hobby centrum Bratislava – Nové Mesto first appeared on Dom Farieb Hobby Centrum.

prejsť na článok

Paralýza po úraze a pomoc kmeňovými bunkami v Nemocnici Malacky

Jozef Matys zostal po úraze paralyzovaný. Absolvoval liečbu kmeňovými bunkami v Nemocnici Malacky a jeho stav sa zlepšil. Pozrite si príbeh rodiny pána Matysa, ktorej pomohli aj Nadácia TA3 a Asociácia pomoci postihnutým (APPA).  https://www.ta3.com/clan

prejsť na článok

Váš dom farieb hobby centrum Bratislava – Dúbravka

Húsčavova 1A racrenu tel./fax: 02/6446 33 33 Zobraziť na mape The post Váš dom farieb hobby centrum Bratislava – Dúbravka first appeared on Dom Farieb Hobby Centrum.

prejsť na článok

Váš dom farieb hobby centrum – Senec

Senec Bratislavská 25 secorcetmk Tel.:02/45 92 43 43 Zobraziť na mape The post Váš dom farieb hobby centrum – Senec first appeared on Dom Farieb Hobby Centrum.

prejsť na článok