Novinka Hubert Grand

Na jeseň 2021 obohatila rodinu sektov Hubert obohatila GRANDiózna novinka – sekty Hubert Grand. Elegantný dizajn, štýlová matovaná fľaša a neodolateľná chuť. Sekt, ktorý sa bude nielen páčiť, ale očarí aj svojou sviežou chuťou, ktorá láka ochutnať opäť a znova. Hubert Grand blanc zero dosage  je bez pridaného cukru no nepôsobí vôbec stroho, či sucho. Práve naopak, zamilujete si ho hneď [] Príspevok Novinka Hubert Grand zobrazený najskôr Hubert Sparkling wine.

prejsť na článok

MISS Slovensko 2020 krstila novinku Hubert Grand

Jemná elegancia, ladné krivky, pastelové farby, iskra a sviežosť. Reč je nie len o krásnej Leone Novoberdaliu, Miss 2020, ale aj o novom sekte Hubert Grand.  Spája ich jemnosť, ladnosť, štýl  a práve preto v spoločnosti HUBERT J.E. v Seredi na prelome nov

prejsť na článok

Superbrands Slovakia pre Hubert

Aj v roku 2022 získala značka Hubert ocenenie Superbrands Slovakia. Je to siedmy rok v rade. Superbrands oceňuje tie najlepšie z najlepších obchodných značiek už viac ako 20 rokov v 90 krajinách sveta. Na Slovensku je tento program aktívny 10. rok. Príspe

prejsť na článok

Ocenenie Hubert Superbrands 2023

Superbrands Slovakia 2023 opäť pre značku Hubert, už po ôsmykrát. O udelení ceny rozhodli slovenskí spotrebitelia spolu s komisiou odborníkov Brand Council. Spotrebitelia ocenili kvalitu i komunikáciu značky Hubert a vnímajú jej snahu neustále rozvíjať a

prejsť na článok

GRANDiózne chvíle s Miss Slovensko 2023

Elegancia, ľahkosť a krása. Vznešený trojlístok, ktorý na prvý pohľad zbadáte aj v kolekcii troch unikátnych sektov Hubert GRAND sa hrdo spája s najkrajšími Slovenkami roku 2023. Projekt Miss je výbornou príležitosťou, ako osláviť ženskú krásu, eleganciu,

prejsť na článok

Úspešný Hubert LOriginal

VINUM VINORUM SLOVACIAE 2021 Rok  2022 naštartoval Hubert veľkým domácim úspechom,  hneď v úvode roka sa konala majstrovská súťaž Vinum vinorum Slovaciae 2021. Po ročnej vynútenej pandemickej pauze sa opäť uskutočnilo súťažné zápolenie najlepších slovensk

prejsť na článok