Nové osvetlenie v Novom Meste nad Váhom

Viac ako polovicu celej sústavy verejného osvetlenia v Novom Meste nad Váhom sme obnovili modernizáciou v roku 2021. Inštaláciou takmer 1300 LED svietidiel sme znížili príkon modernizovanej časti osvetlenia z 139 kW na 53 kW, čím mesto usporí 62% nákladov na spotrebu elektrickej energie. Inteligentný riadiaci systém každého svietidla City Touch od spoločnosti Philips umožnil dosiahnuť úsporu až 70% nákladov na el. energiu vďaka zníženiu intenzity osvetlenia v stanovených nočných hodinách. Súčasťou prác bola výmena rozvádzačov VO za diaľkovo riadené v počte 37ks, nátery stožiarov v počte 880ks. Modernizácia sústavy VO bola financovaná formou dodávateľského úveru s rozdelením splátok na 5 rokov.

prejsť na článok

Inteligentné schodiskové osvetlenie

Nevyhnutnosťou pre každý bytový dom či panelák je schodiskové osvetlenie. Bežné schodiskové osvetlenie je ale nepohodlné, lebo ho treba zakaždým ručne zapnúť. Naviac takéto osvetlenie míňa veľa elektriky, nakoľko sa vždy zažnú všetky svetlá.

prejsť na článok

Urbanix s.r.o. je špecialista na LED osvetlenie v rozsahu komplexných prác v jednom balíčku.

Všetky projekty navrhujeme a počítame pomocou profesionálneho softvéru na osvetlenie. Urbanix momentálne ponúka kompletný svetelný návrh nezáväzne a zadarmo.

prejsť na článok

emst day 2022 | Kráľová nad Váhom, Slovakia

8th June is a very important date for us. It marks the beginning of our story that we’ve been writing for the past 11 years. We are extremely grateful for every experience that has taken us a step further and for everyone who has helped us and continues t

prejsť na článok

Tržnica Sereď

Revitalizácia tržnice: Základy prestrešenia Spevnené plochy a komunikácie Verejné osvetlenie Príspevok Tržnica Sereď je zobrazený ako prvý na Lukystav - Nové bývanie na starej adrese.

prejsť na článok

P.F.2018 Píšeme nové dejiny ľudstva

Milí priatelia, vstúpili sme do požehnaného nového slnečného roku 2018 v období veľkých zmien. Veľa ľudí si želá túto zmenu a snaží sa o pozitívny vývoj ľudstva. Veľká časť ľudstva už frekvenčne žije v novom veku a ako viete na tých ostatných čakáme kým n

prejsť na článok