Notebooky od NOC a Plaut Slovensko, s.r.o. pre EZŠ Bratislava

Generálny riaditeľ NOC a zástupca spoločnosti Plaut Slovensko, s.r.o. odovzdali Evanjelickej základnej škole v Bratislave 5 nových počítačov. Článok Notebooky od NOC a Plaut Slovensko, s.r.o. pre EZŠ Bratislava zverejnilo Národné osvetové centrum - Kultúrno-osvetové zariadenie s celoslovenskou pôsobnosťou.

prejsť na článok

Longines EEF Pohár národů CSIO3* Bratislava. Češi a Slováci na startu

20.05.2022 08:34 | AUTOR: Josef Malinovský V pátek 20. května od 14:00 hodin začne první kolo Longines EEF Poháru národů CSIO3* Bratislava při Danube Equestrian Festivalu. Reprezentanti Slovenska a České republiky půjdou vždy po sobě, a to pátí a šestí

prejsť na článok

Medzinárodné letisko Viedeň Schwechat (VIE)

Letisko Viedeň, často nazývané aj letisko Schwechat podľa blízkeho mesta je medzinárodné letisko vzdialené 18 kilometrov juhovýchodne od Viedne. Patrí medzi frekventované európske letiská a pre cestujúcich na Slovensko ide o dôležitú prestupnú stanicu. Pr

prejsť na článok

CONECO 2022 LUNOS Slovensko opäť na výstave

Coneco 2022 - medzinárodný stavebný veľtrh. Aj LUNOS Slovensko prispeje svojou troškou. The post CONECO 2022 LUNOS Slovensko opäť na výstave appeared first on Lunos Slovensko.

prejsť na článok

Na prieskume

Fotografia zachytáva maďarských prieskumníkov na koňoch počas bojov o Slovensko v roku 1919. The post Na prieskume appeared first on Boj o Slovensko.

prejsť na článok

Znievska 36, 38 Bratislava

Obnova bytového domu: • Iná modernizácia • Zateplenie obvodového plášťa bytového domu Príspevok Znievska 36, 38 Bratislava je zobrazený ako prvý na Lukystav - Nové bývanie na starej adrese.

prejsť na článok