Notárska úschova vs. vinkulácia v banke 2024

Úvod notárska úschova vs. banková vinkulácia Predaj alebo kúpa nehnuteľnosti je veľmi často spájaná s otázkou, ako zabezpečiť úhradu kúpnej ceny za nehnuteľnosť, niekedy v praxi sa dokonca zdá, že pre ľudí je to jediná otázka v tomto procese, The post Notárska úschova vs. vinkulácia v banke 2024 appeared first on AK JUDr. Martin Bajužík.

prejsť na článok

Ležia vaše úspory v banke? Takto si môžete zvýšiť výnos.

Úroky na bankových vkladoch sú veľmi nízke. Aj napriek tomu majú Slováci v bankách viac ako 38 mld. €. Máte aj vy svoje úspory v banke? Prečítajte si, kde môžete dosiahnuť vyšší výnos.

prejsť na článok

Poistenie úveru - v banke alebo v poisťovni?

Bankové a poisťovacie služby pod jednou strechou prinášajú klientovi pridanú hodnotu v podobe šetrenia času, ale nie peňazí. O tom, či je výhodnejšie poistenie úveru v banke alebo radšej zvoliť samostatné rizikové poistenie, sa dozviete v nasledujúcom člá

prejsť na článok

Chcete účet bez poplatku? Pozrite si podmienky, ktoré musíte splniť v roku 2021

Platíte za účet v banke každý mesiac vysoké poplatky? Robí to väčšina Slovákov a banky sa tomu tešia. Viete o tom, že ho možno aj vy môžete mať úplne bez poplatku? Prečítajte si podmienky ako získať účet v banke bez zbytočných poplatkov.

prejsť na článok

PF 2024

Želáme Vám zdravie, spokojnosť, šťastie a mnoho úspechov aj v nasledujúcom roku 2024. Pripájame poďakovanie za Vašu dôveru a tešíme sa na ďalšiu úspešnú spoluprácu. Kolektív f. Rosnička The post PF 2024 first appeared on www.parapet.sk.

prejsť na článok

Štátny príspevok pre mladých nie je rovnako výhodný v každej banke

Štátny príspevok pre mladých je výhoda, ktorú nám ponúka štát. Na Slovensku štátny príspevok ponúkajú takmer všetky banky. Ale pozor! Zákon o tomto príspevku si niektoré banky vykladajú po svojom. Ako môže byť hypotéka so štátnym príspevkom výhodnejšia ta

prejsť na článok